05-04-2005, 02:41 PM
05-04-2005, 03:14 PM
Nie zadne medrzec, tylko prawde mowi. Venom to czysty thrash.
05-04-2005, 03:19 PM
LCF napisał(a):Nie zadne medrzec, tylko prawde mowi. Venom to czysty thrash.
jeśli już to brudny

Anonymous
05-05-2005, 08:35 PM
Nie wiem czemu, ale zawsze niszczyly mnie solowki z nowszych plyt Impaled Nazarene.
05-06-2005, 02:47 PM
1.deicide-scars of the crucifix
2.vital remains-dechistianize
3.yattering (cala płyta "genocide")
2.vital remains-dechistianize
3.yattering (cala płyta "genocide")
05-08-2005, 12:12 PM
[quote="Tomash pan na N. zapewne uważa, że pierwszymi blackowcami byli Norwegowie...[/quote]
Nie, nie. Pierwszymi blackowcami byli członkowie Children of Bodom. A może defowcami ? No nie wiem, w każdym razie fajnie im wychodzą partie klawiszy zerżnięte z toccaty i fugi b - moll Bacha, hahaha !
Nie, nie. Pierwszymi blackowcami byli członkowie Children of Bodom. A może defowcami ? No nie wiem, w każdym razie fajnie im wychodzą partie klawiszy zerżnięte z toccaty i fugi b - moll Bacha, hahaha !
05-08-2005, 12:24 PM
Ale nie wykluczone, że gdyby nie Bogowie z New Castle, oni nigdy nie wpadliby na taką nazwę i gatunek nazywałby się np. Stud Metal.
Poza tym jest jednak pewna różnica między zwykłym Thrashem a łojeniem Venoma.
Poza tym jest jednak pewna różnica między zwykłym Thrashem a łojeniem Venoma.
05-17-2005, 06:50 PM
na przyklad:
Carcass - Carnal Forge
Dimmu Borgir - Metal Heart (cover Accept)

Carcass - Carnal Forge
Dimmu Borgir - Metal Heart (cover Accept)

05-17-2005, 06:58 PM
pepin napisał(a):Dimmu Borgir - Metal Heart (cover Accept)Z tym się zgodzę. Zagrali to naprawdę fajnie.
05-17-2005, 07:24 PM
aXe Rose napisał(a):pepin napisał(a):Dimmu Borgir - Metal Heart (cover Accept)Z tym się zgodzę. Zagrali to naprawdę fajnie.
Jak najbardziej się podpisuję pod tą opinią.
07-04-2005, 04:33 PM
A ja dodam solówkę, którą od niedawna uznaję, za naprawdę dobrą! Być może nie melodyjnie, ale klimatycznie. Po tej solówce naprawdę czuć rychłe nadejście końca świata
na plecach czuć ciarki...brrrrrrrrrr....
Vader - Revelation of Black Moses

07-04-2005, 05:12 PM
Krutki napisał(a):A ja dodam solówkę, którą od niedawna uznaję, za naprawdę dobrą! Być może nie melodyjnie, ale klimatycznie. Po tej solówce naprawdę czuć rychłe nadejście końca świataPopieram ale chodzi ci o solówke Mausera czy Petera??na plecach czuć ciarki...brrrrrrrrrr....
07-05-2005, 03:30 PM
Wszystkie! I Petera i Mausera. Ponadto są naprawdę dobrze zagrane w tym specyficznym kawałku. Przecież wolnym jak na death
Nie wiem co mnie w nich tak urzekło... Podejrzewam, że właśnie ta powolność, majestatyczność (Przyszedł mi akurat na myśl kawałek Nile "Sarcophagus" 8) ).
MAESTRIA!

MAESTRIA!
07-05-2005, 05:52 PM
^ o tak Sarcophagus to swietny utwór. A jesli wracać do tematu to moją ulubioną solówką jest solówka Nile'a
oczywiscie... z utworu "u nas slayer of the gods"
oczywiscie... z utworu "u nas slayer of the gods"