Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Requiem for a dream
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
wspaniała muzyka i co oprócz tego?Smile
tylko wspaniala muzyka Smile
Bardzo dobry film, mi sie podobal, muzyka bardzo dobra, dokladnie jedna piosenka Smile
Moim zdaniem zarówno świetna muzyka jak i film Smile
niewiem, niestety jeszcze nie miałam okazji obejrzeć więc szerzej wypowiem się na ten temat kiedy indziej
Smile
Muza jest niesamowita, piętnuje klimat filmu :0

ps. witam primosh =D we meet again..
tix napisał(a):Muza jest niesamowita, piętnuje klimat filmu :0

ps. witam primosh =D we meet again..

juz mnie trzeci raz witasz na tym forum Smile
tylko skzoda ze mu reke ucieli Mad
Osobiście nie lubię zbyt realistycznych filmów, ten też nie jest wyjątkiem - taki sobie.

A muzyka ? Muzyka świetna ;P
podoba sie i to wszystko Big Grin
Tylko muzyka ? eh... film genialny sila przekazu zabija wgniatajac w fotel jego uzytkownika... jeden z najlepszych filmow jaki w zyciu widzialem polecam tez americam history x, moonlight (tego w polsce dostac sie prawie ze nie da, polskich stron o tym zero), PI
zaiste film niezły...
ale MOONLIGHT lepszy! To dopiero wstrząsa widzem...

Arion

Czy film był dobry czy nie -ciężko ocenić. Jak dla mnie po prostu był wstrząsający i pokazywał więcej niż inne o tej samej tematyce, ale trzeba też przyznać - w dużo szerszym wymiarze i w taki sposób, że nie mogłam oderwać wzroku od ekranu. Muzyka także zasługuje na zauważenie, naprawdę świetnie budowała atmosferę filmu.
Bardzo dobry film muzyka genialna bardzo klimatyczna, gra aktorów godna uwagi, film z nakręcony z bardzo wielkim i głębokim przesłaniem.
Film był genialny. choć dość prosta historia to sposób w jaki umieścili bohaterów w swoich rolachto było genialne. Ostatnie 1o min. zabiło mnie. Clint Mansel jest geniuszem soundrack'ów. polecam film PI Rolleyes
Stron: 1 2