Kalin: często tego nie oglądam... spontanicznie.. jak mi się nudzi... ale za każdym razem jak oglądam widze takie oto pipki... zjechane przez tak samo pipkowatego Kubę W...
A ja Wojewodzkiego lubie. Fakt, ze zbyt czesto go nie ogladam, bo zadko z TV korzystam, ale jak juz trafie na jego program to nie przelaczam na nic innego. Podoba mi sie sposob, w jaki potrafi zartowac z innych i samego siebie.
SHOX! napisał(a):Kalin, jeżeli ma rację, że robi kasę i ty w to tak samo wierzysz, to jesteś po prostu materialistą jakich wielu i totalnie mam was w dupie bo przez takich jak ty świat schodzi na psy
SHOX! napisał(a):reszte materialeistów tego świata pominę milczeniem, bo nie są warci choćby jednego kb. napisanego przeze mnie tekstu 
Zawartoscia wlasnej dupy sie nie chwal, nikogo to nie obchodzi. Zanim zaczniesz oceniac Wojewodzkiego to spojrz na siebie i na to co sam soba reprezentujesz. Przeczytaj znaczenie slowa "materializm" ludziku marny a potem sie wypowiadaj.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Materializm
Ephic to mi pojechałeś i pokazałeś, że oprócz przytaczania pojęć których nie rozumiesz nie reprezntujesz sobą niczego, dokładnie wiem co znaczy materializm i schowaj TE REGUŁKI SOBIE DO SZUFLADY, druga sprawa, jak smiesz twierdzić, że Wojewódzki coś sobą reprezentuje po tym jak dogłębnie pokazał całemu społeczeństu na co go stać, na tanią rozwrywkę którą możesz sobie zeżreć

, w pewnych momentach i sytuacjach żarty są i były bynajmniej nie na miejscu. Twórz świat wartości a nie zbędnych chłonności ...
Taki tam show, ogladam tylko wtedy jezeli zostaje zaprosozny ktos kto mnie interesuje. Ogladalem 3 razy, gdy byl Titus, Romus i Mandarynka

SHOX! napisał(a):Ephic to mi pojechałeś i pokazałeś, że oprócz przytaczania pojęć których nie rozumiesz nie reprezntujesz sobą niczego
Niczego soba reprezentuje? Serce mi krwawi jak to slysze. Ciekawe, ze na podstawie jednego posta byles w stanie tak bezblednie to stwierdzic. Psycholog nam sie na forum trafil prosze Panstwa ;]
SHOX! napisał(a):dokładnie wiem co znaczy materializm i schowaj TE REGUŁKI SOBIE DO SZUFLADY
SHOX! napisał(a):materialiści to ludzi którzy pzekładają rzeczy materialne takie jak przedmioty i fora nad inne wyższe wartości
Nie, zebym sie czepial, ale to chyba TY przytaczasz pojecia, ktorych nie raczyles wczesniej poznac. Pogratulowac.
A ja regulek nie musze sobie chowac do szuflady, bo je znam. Tobie tez radze znac slowa, ktorych uzywac zamiast trzymac ich definicje w szufladzie. Jak widac czasem zapomnisz zajrzec

SHOX! napisał(a):druga sprawa, jak smiesz twierdzić, że Wojewódzki coś sobą reprezentuje po tym jak dogłębnie pokazał całemu społeczeństu na co go stać, na tanią rozwrywkę którą możesz sobie zeżreć
, w pewnych momentach i sytuacjach żarty są i były bynajmniej nie na miejscu. Twórz świat wartości a nie zbędnych chłonności ...
Smiem twierdzic, ze Wojewodzki cos soba reprezentuje wlasnie dlatego, ze lubie te "tania rozrywke, ktora moge sobie zezrec". Prezentuje ten typ poczucia humoru, ktory mi sie podoba. Nic mnie nie obchodzi, czy robi to, bo taki jest czy dlatego, ze mu za to placa. Jego humor bedzie mi sie podobal tak dlugo jak dlugo nie bedzie od niego wialo sztucznoscia.
Tylko, że od niego wieje sztucznością...

aXe Rose napisał(a):Tylko, że od niego wieje sztucznością... 
Wedlug mnie nie. Zgadzam sie z Laraxem, ze reakcje Wojewodzkiego sa albo spontaniczne albo dobrze odegrane. No chyba, ze chodzi Ci o sam typ humoru. Jesli tak to... kwestia gustu

Wg mnie Wojewódzki chwilami bywa nawet zabawny i zdarza mu się powiedzieć coś sensownego i to jest ok.
Ale zazwyczaj po prostu kogoś tam obrzuca błotem w najzwyklejszy sposób - a ludziom się to podoba, bo nieczęsto ktoś otwarcie używa tak wyrafinowanej metody dyskusji.
No ale np. takie teksty: "Idź, bo Ci zrobie dziecko" jakoś mi się nie poobają...
Ten program ocieka seksem , ale od czasu do czasu oglądam go , bo przemycane są tam czasem fajne myśli ...
program jest czasami fajny

problem w tym, że tylko czasami....
Że jest chamski w stosunku do rozmówców-często trudno się nie zgodzić.Ale debil?Facet świetnie wie,co robi!Po prostu trzyma oglądalność i tyle.Tematy dobiera trochę zbyt jednostronne tylko...Ale zauważcie,że nieraz potrafi całkiem fajnie podyskutować,czasem ośmiesza i samego siebie,a inteligentny jest,tylko używa tego w specyficzny sposób

Mnie porgram się nawet podoba,mówcie co chcecie

Taka tam, powszechna reakcja ludzi na coś co nie przystaje do kanonu. Wojewódzki nie jest głupi. Poza tym, że zdarza mu się robić z siebie i nie tylko z siebie, idiote to od czasu do czasu wymsknie mu się coś, jakby to ująć...mądrzejszego?
Co do jego programów, często jest tak, że to nie on obrzuca swoich gości błotem lecz oni sami się pogrążają.
Kalin napisał(a):A czy chamski...? poprostu kasował dość mocno ludzi którzy mylili się co do swojego talentu wokalnego, i tyle.
Bo po co kogoś oszukiwać mówiąc ze "nie jest źle ale jdnak nie"? Lepiej odrazu prosto z mostu powiedzieć przykrą prawde :]
Wobec tego, tak prosto z mostu.Taka formuła programu została stworzona specjalnie dla takich pacjentow jak Ty.Pacjentow ktorzy ze wzgledu na zbyt zaniżoną samoocene potrzebują "poytywnych" wrażeń i radości czerpanej z oglądania ludzi którym sie coś nie udało i którym dodatkowo trzeba dokopać za to, że ośmielili sie w ogóle spróbować.Niepowodzenia innych ludzi utwierdzają Cie w przekonaniu, że wcale nie jest z Tobą tak zle bo wszakże inni doznają "upokorzenia" na oczach całej Polski.Wobec tego można sie śmiać z czyiś niepowodzeń śmiale i otwarcie.Wszakże Twoi idole dają takiemu zachowaniu przykład, no to dlaczego nie Ty ?
Jesteś tylko kolejnym, głupim,zakompleksionym szesnatolatkiem, który ukrywa swoje problemy w glośnej i agresywnej muzyce.Zamiast spojrzeć prawdzie w oczy Ty założysz maske ignorancji.Wysmiejesz to co inne, niezrozumiale, zagrazajace twojemu poczuciu wartosci.Zupelnie tak jak twoi idole którzy obracają w żart i szyderczy śmiech to co dla nich grozne, tak i Ty wybierasz te łatwą z pozoru droge do "zwalczania" swoich kompleksow.
Roznica miedzy Twoim idolami, a Tobą jest taka, że Oni dobrze wiedzą o debilu po drugiej stronie ekranu.Mają od tego sztab speców, który zna sie na ludzkich zachowaniach i dobrze wie co w danym momencie w danej rzecywistosci sie sprzeda.Mlodzież z problemami potrzebuje takich wlasnie rozrywek to idole ich dostarczają.Proste.
Tak w ogóle to zastrzel sie, bo nie widze dla Ciebie żadnego ratunku.(przecież trzeba walić prosto z mostu co nie ?)
Jarcio: gratz. zgadzam się, chociaż przyznam, że idola sam oglądałem bo chciałem usłyszeć inne wykonania znanych piosenek. co do Wojewódzkiego: umie się sprzedać tak samo dobrze jak Manson, Britney i inna Madonna.
[btw. niepotrzebnie tak najeżdzałeś]