Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Śmiać się, czy płakać?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
http://muzyka.interia.pl/info/infid/586783

Kompromitacja wszechczasów... coraz bardziej się wstydzę własnego kraju.
ale bedzie kompromitacja...jakby nie bylo polskich muzykow
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech ktoś da mi siekierę... Evil or Very Mad
<daje siekiere>
jej piekne czarne oczy, czarne oczy... lalalala
... no co? <patrze z przerazeniem na siekiere...>

Shit happens ;d
A mi szczerze mówiąc to nie Delfin a Ryba kto pojedzie na ten Euroshit.
Hethell napisał(a):<daje siekiere>

Dziękuję!
Idę zabijać!!! Trzeba troche unormować ten kraj!
I tak wszyscy wiedzą, że Eurowizja to dno...
Ale oni tam pasują ... Wink Z resztą kto był lepszy ? Ich Troje 2 lata temu , czy Blue CAfe rok temu ? Ten konkurs to ogólnie totalne dno przecież , więc Ivan i Delfin jak ulał będą pasowali Tongue
Saul Hudson napisał(a):Ale oni tam pasują ... Wink Z resztą kto był lepszy ? Ich Troje 2 lata temu , czy Blue CAfe rok temu ? Ten konkurs to ogólnie totalne dno przecież , więc Ivan i Delfin jak ulał będą pasowali Tongue
Wyraże się po antysemicku ale:
DO GAZU ICH WSZYSTKICH!!!
rotfl co za różnica? trzeba wybrać głąbów którzy się sprzedali na dyskach w kraju. w innych krajach też takie zespoły sa wybierane ;] To nie jest konkurs muzyki dobrej lecz muzyki popularnej :]
zluzujcie. mi tylko żal ze takie ciule mają taki dobry sprzęt muzyczny a można by go dać np. Mi ;]
Akurat na poziom konkursu... wszyscy wysylaja tam jakis shit, to wygrywa Big Grin

Mnie tam tomnie obchodzi, jeden wielki festiwal kiczu...
A kogo wy byście tam wysłali ?
W muzyce Ivana i Delfina jest skoczna melodyjka, słodcy chłopcy, 3 linijki tekstu. słowem wszystko co potrzebne by wygrać ten program.
Lepszy Ivan w garści niż ich troje, piaseczny"piasek",blue cafe, na dachu ...;] jak wszyscy wiemy eurowizja ma swój specyficzny discopolowy klimat, szczególnie w wykonaniu niemców, hehe wieć ta kapela tam pasuje, a nóż widelec może rytmem podbije konkurs, bo napewno nie słowami których i tak 99% ludzi nie bedzie rozumiało, myśle, że mają największe szanse z dotychczasowych Angry twardzieli ...
panie daj pan spokoj Tongue ten caly festiwal to jedna wielka porazka Tongue normalne disco polo tyle ze w kilku jezykach, a nie tylko po polsku :/
no ale fakt, z roku na rok coraz gorzej Big GrinBig GrinBig Grin
Stron: 1 2