Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: kawaler do wziecia :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
jakby zdjal okulary, mial dlugie wlosy, czarne ubranie i makijaz to why not?
tix niewstydz się...Czemu na Forum szukasz pani która wprowadzi Cie w sfery ertotyczne? Big Grin no wiesz... Big Grin
Czołowy Pompkarz Roweru dla Szatana Big Grin
Oj... Czy ten pan na pewno ma tyle lat, ile tam jest napisane...?
myślę, ze zawyzył swój wiek, aby dodać sobie powagi.
Piekna teoria.

Anonymous

ludzie to mają we łbach nasrane Laughing Laughing Laughing czego to już nie wymyślą Laughing Laughing Laughing Big Grin Big Grin
nienawidze cie i życze ci smierci dreso metalu.
tel: 6436894
pINGWINdŻEKSON napisał(a):nienawidze cie i życze ci smierci dreso metalu.
tel: 6436894

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ten facio to sam Lucyfer, tylko, że się roztył przez tyle lat bezczynnego siedzenia w piekle. Siedzial przed telewizorem ogladal telenowele brazylijskie i jadl chipsy::::to nie poprawia urody i dlatego teraz mao demona przypomina, ale szatana poznasz po czlonku, wiec kto wie Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing jak wiadomo, czarny Pan ma tłustą pałę...
aXe Rose napisał(a):Laughing Laughing jak wiadomo, czarny Pan ma tłustą pałę...

W apokalipsie(jedyna księga biblii którą przeczytałem od deski do deski) pisali, że na jego pale będzie siedzieć nierządnica, ---> pewnie teraz sobie jakiejś szuka. Big Grin
byleby nie znalazł takiej jednej nierządnicy z mojej klasy, bo wtedy żal mi Czarnego Pana - od samego widoku takiej Czarna Pała by mu odpadła - heh, po prostu nienawidzę dziewuchy Wink
aXe Rose napisał(a):byleby nie znalazł takiej jednej nierządnicy z mojej klasy, bo wtedy żal mi Czarnego Pana - od samego widoku takiej Czarna Pała by mu odpadła - heh, po prostu nienawidzę dziewuchy Wink

Peno w różowo lazurowym sweterku?---> nie martw się u mnie w klasie jest cały rój tego robactwa---> to nowa generacja lafirynd i zemsta nieba za grzechy ludzi Wink
Vampir Lestat napisał(a):
aXe Rose napisał(a):byleby nie znalazł takiej jednej nierządnicy z mojej klasy, bo wtedy żal mi Czarnego Pana - od samego widoku takiej Czarna Pała by mu odpadła - heh, po prostu nienawidzę dziewuchy Wink

Peno w różowo lazurowym sweterku?---> nie martw się u mnie w klasie jest cały rój tego robactwa---> to nowa generacja lafirynd i zemsta nieba za grzechy ludzi Wink
GORZEJ - w biało-różowej bluzeczce z wielką metką, obcisłych jeansach, łańcuszkach, gdzie się tylko da, brylach a'la Stempień z 13 posterunku i mordą naprawdę niedorobionej istoty, a na wszystko, co powiem w klasie ja, czy ktokolwiek inny, kto nie jest superhipertrudresiarzem reaguje zdezaprobowanym: "O JEZUS MARIA!!!!!" Mad
Stron: 1 2 3 4