JA nie wiem, czy mam sie smiac, czy plakac?
True Panslawianin spiewa po angielsku przy akompaniamencie niemal niezmiennym gitary zreszta... (to samo ulozenie palcow, inna pozycja...)
Ogolnie to zarzucam tym linkiem po znajomych i pluja wszyscy na monitor ze smiechu...
E.. KelThuz basista jest calkiem niezlym.. Zeby tylko mu jeszcze usta zakleili..

Sorry Kel.. ;]
ReTuRn napisał(a):JA nie wiem, czy mam sie smiac, czy plakac?
True Panslawianin spiewa po angielsku przy akompaniamencie niemal niezmiennym gitary zreszta... (to samo ulozenie palcow, inna pozycja...)
Ogolnie to zarzucam tym linkiem po znajomych i pluja wszyscy na monitor ze smiechu...
widze ze poczucie humoru jest ci obce. zarzuc King'O'WaR, albo Nanowar, są bardziej true.
Rotfl, twoje komentarze na temat techniki gry powoduja u mnie spazmy smiechu, chyba nigdy nie widziales gry powerchordami

Ja juz nie wiem, czy oni to sobie robia dla jaj (jak tak, to rozwalajace do bolu...), czy na serio... (jak tak to zapraszam narzeciw mnie [slynny zaklad]) Gra powerchordmi moze brzmi dobrze, ale z towarzyszeniem jakis innych instrumentow, bo sama to nieszczegolnie...
ReTuRn napisał(a):Gra powerchordmi moze brzmi dobrze, ale z towarzyszeniem jakis innych instrumentow, bo sama to nieszczegolnie...
w Metalu masz jeszcze perkę i bas. oczywiście powerchordy przesterowane robią różnicę, ale esencja pozostaje ta sama

Haha !! Jako że mam poczucie humoru (tak przynajmniej myślę

), uważam że to jest genialne. Nie chodzi mi tu o wokal, ani o technikę gry, ale o całość. Dla mnie to jest dawka dobrego basowego humoru i tyle ^_- Podoba mi się , od razu nastrój uległ poprawie ^^ A jeśli chodzi o sam bas to Kel (na mnie w skrócie piszą Kell ^_-) ładnie to zagrał. Ogólne wrażenia godne polecenia ^_^
przesłuchawszy oryginał mogę stwierdzić żę lepiej to wszebądowi wyszedł cover

poza fałszem między 30 a 40 sek ale to na prawdę nic w porónaniu do wokali oryginalnych
a tak na marginesie to teksty tego Moonfire są dość na standardowym heavy/power metalowym poziomie, gdyby wykonać na instrumentach, a nie za pomocą pimpołków to wyszłyby całkiem ciekawe numery
Dechri napisał(a):a tak na marginesie to teksty tego Moonfire są dość na standardowym heavy/power metalowym poziomie, gdyby wykonać na instrumentach, a nie za pomocą pimpołków to wyszłyby całkiem ciekawe numery
no i w tym rzecz! taki Moonfire zjada bez popity takich wielkich wojów jak Majesty czy ostatniego hłamerfalla
w takim razie czemu tego nie zrobią?, publika i kasa murowana, nie mów tylko, że nie robią tego bo chcą być TRUE

qba32167 napisał(a):Trudno się wypowiedzieć na temet tego gostka bo musiał bym jeszcze dobrze słowa słyszeć a ja tam widze tylko blbelbelbelebleblebleblbeleble i chyba tyle zrozumiałem ale jak ktoś ma do tego słowa to dajcie bo chciałbym się dowiedzieć chociaż o czym on tam plumka i porównać normalny angielski z jego bełkotami 

Ze sluchu by me

:
yeah, kill man, kill
mwah!
lalalalala
riding a dragon from darkened (?) skies (?)
far away form human cries
power of chaos is burnin' me
i am the might and mystery
heavy metal give us the power and might
look- the sword of steel
stand mighty warrior x2
stand and fight
kill by kill
the blood falls down
enemies of metal lies on the ground
the gods will bless from unholy bike
metal soldiers gather before the final strike
heavy metal
rise the power and might
now (?) look- a sword of steel
stand mighty warrior x2
stand and fight
troszke nie trzyma sie to kupy.. nie wiem czy zle uslyszalem tekst.. czy poprostu sa tam bledy..
przeciez tekst jest specjalnie napisany niegramatycznie, nie kumasz dowcipu? ups, zapomnialem - to rockmetalshop forum...

Dżemik podziwiam cię jak ty to potrafiłeś wyłapać

i to jeszcze ze słuchu
Ja mam dobry słuch ale jakby gostek śpiewał jakoś lepiej a nie tak jak śpiewa to bym jeszcze coś tam zaczaił
Ale gratuluje ci że to wszystko usłyszałeś