Ja zawsze przed wsypaniem chrupów szukam tego masońsko-komunistycznego urzadzenia i dopiero jak je wyjme to wsypuje ha!
A od chrupów lepsze sa juz tylko minetki

Dobra Jałokim czas na działanie.
Oto pierwsza oficjalna lista członków OWZŻPZ
1.Jałokim
2.kLuCz
Na razie tylko dwóch członków, ale jak ktoś się chce zapisac to proszę bardzo. Od razu mówię, że za członkostwo płaci się jednym kartonikiem-mordercą z płatków śniadaniowych, aby nasi uczeni (których jeszcze nie ma) mogli prowadzic badania nad działaniem i rozpracowywaniem owych obiektów. Także jak ktoś chce wyzwolic Polskę od Żydo-masonerii i komuchów to tutaj poproszę

Dobra chłopaki, ja też się dopisuję do OWZŻPZ. Teraz pora na jakiś schemat działania. Co robimy by uchronić nasz czysty słowiański naród przed zagładą?
Punki co, nie mamy siły, braci gotowych na bój, jesteśmy słabi gdyż jest nas zbyt mało. Nie wiem czy uda nam się postawić chociażby krok w kierunku naszego celu. Widoczne skutki osiągnie dopiero drugie, a jeśli zaczniemy już od zaraz, to być mozę i pierwsze pokolenie po nas. [Lecz pamiętaj! to nei znaczy żę nie możemy od czasu do czasu zajebać jakiegoś komucha czy żydka] Musimy zadbać o edukacje naszych potomków i uświadamianie wszystkich z naszego otoczenia. Oczywiście mowa tu o naszych Braciach Krwi, bo przecież nie będziemy nawracać wrogów by sami się powybijali. To było by całkiem sympatyczne i ciekawe, ale zero przy tym zabawy. Tak wiec na początek proponuje ostrzec bliźnich przed niebezpieczeństwem i zakrzewić w nich gniew, który da początek nowemu Odrodzeniu... nowej Erze Triumfu nad Złem...
BRACIA! Moi naukowcy (czyt. kumple) odkryli mechanizmy działania kartoników-morderców. Otóż odkryli oni, że poza działaniem dusząco-dławiącym, kartoniki owe wydzielają do krwi truciznę żydującą. Krótko mówiąc po spożyciu kartonika-mordercy, stajemy się żydo-masonem, a naszym jedynym celem jest praca w fabryce lewych płatków. Pora na działanie.
Pora na przypisanie funkcji naszym członkom. Jałokim, jako odkrywca problemu, będzie naszym Szefem, Tuomasss Skarbnikiem, a ja Łącznikiem z Armią i Laboratorium. Musimy zwerbowac członków z całej Polski, żeby miec większy zasięg szukaczy-lewych-fabryk. Gdy znajdziemy jakąś Żydo-fabrykę, musimy znaleźc jej plany, kupic duuużo petard i podłożyc je pod generator mocy, pokój kierownika i największy kocioł z lewymi płatkami. Potem robimy małe pierdut(tutaj proszę o dźwięk imitujący wybuch, dziękuję bardzo), potem słyszymy obowiązkowe ,, Miszyn Akompliszt'' i możemy wracac do domu. Na koniec mam jeszcze jedną prośbę: PRZYŁĄCZAJCIE SIE DO NAS, DOBRA??
Tu publikuję listę treningów i umiejętności jakie powinni zdobyc nasi żołnierze oraz spece od propagandy
1.Rozlepianie ulotek po kiblach
2.Umiejętnośc rozpoznania żyda na 1,5 km
3.Rozdawanie propagandowych ulotek ale tylko POLAKOM
4.Umiejętnośc skopania żyda/komucha nie męcząc się.
5.Umiejętnośc wypowiadania słów ,,petardy poproszę'' 15 razy na 30sekund
6. Umiejętnośc szybkiego biegania, jak wiadomo żydy/komuchy chodzą w grupkach i czasami może ich byc więcej niż liczy nasz oddział desantowy
7.Umiejętnośc nieporażenia/niepostrzelenia się swoim paralizatorem/pistoletem/karabinem
8.Umiejętnośc celnego strzelania z odległości 5-15...centymetrów
9. Nierzucający się w oczy wygląd z koszulką Żydy Precz lub Komuchy Precz
10.Umiejętnośc wyciągania kartoników-morderców z paczki płatków bez jej otwierania
Po zdobyciu tych umiejętności każdy z naszych członków otrzyma kartę identyfikacyjną, wykrywacz żydów i komuchów w zegarku, oraz koszulkę Żydy Precz lub Komuchy Precz(według uznania)
Nasz proces szkoleniowy trwa trzy miesiące. Podczas szkolenia członek uczy się rzeczy wymienionych wyżej, zdobywa także wiele innych umiejętności. Dziękuję za uwage
PRZYŁĄCZAM SIĘ DO WAS!!
A jakby tak być sprytniejszym i również podłożyć im desant? Nie będą z nas tak otwarcie żydzili :!: Dogadajmy sie z szefami żydowskich restauracji, niech dodają rózne gazy do żydowskich potraw...
Niestety aXe nie możemy ujawniac się z naszą działalnością. A jak taki żydowina właściciel restauracji kręci z producentami lewych płatków? Od razu wsypie nas że chcemy wykończyc ich naród i komuchów. To zbyt ryzykowny pomysł. Do póki nie zrzeszymy więcej osób nie możemy się ujawniac. Tymczasem moi naukowcy pracują nad sposobami przeciwdziałania toksyny żydującej która jak wiemy znajduje się w kartonikach-mordercach. Ja osobiście pracuję nad systemem wyciągania kartoników z paczki bez uprzedniego jej otwierania. Jak powiedział nasz Szef, wyniki naszej działalności mogą poczuc nasze dzieci, lub dopiero nasze wnuki, ale musimy sie starac!!!!
wystarczy ze beda podawac niekoszerne chrupki o smaku bekonu

JESTEM Z WAS DUMNY BRACIA! Patrząc jak powstajecie z kolan by przeciwstawić się okrutnej prawdzie; patrząc na wasze marzenia, plany; patrząc na wyrzeczenia, które podejmiecie by przeciwstawić sie wrogom; patrząc na to wszystko przepełnia mnie szczęście i narasta duma z faktu bycia Polakiem, a serce zaczyna szybciej bić, by żwawiej tłoczyć mą Czystej Rasy Krew!
Do tego w mych uszach pobrzmiewa piosenka która będzie przewodnikiem gdy wyrusze w bój:
"Droga przez walkę do zwycięstwa pewny szlak
Przez gruzy świątyń Jahwe, przez szafotów suchy trzask
Gdy ogień strawi bezpowrotnie armie wrogich ras
Na oczyszczonej ziemi stanie Białej Dumy gmach"
Postaram sie zwerbować do naszego ruchu więcej ludzi niebojących się prawdy, którzy bez wahania siegną po czerwoną pigułkę
Czyńcie swą Obywatelską powinność
Bracia! W ręce naszej organizacji dostała się mapa z planami fabryki lewych żydokomucho-płatków! Wiemy już na pewno, że jest to sprawa żydów i komunistów! Nie mamy jeszcze żadnej grupy desantowej, ale petardy możemy podłożyc wespół z użytkownikami tego forum. METALE, PUNKI, ROCKOWCY I OGÓLNIE WSZYSCY!!!PRZESTAŃCIE NA CHWILĘ POMPOWAĆ ROWER DLA SZATANA!!!POMÓŻTA!!!Fabryka znajduje się w Obornikach Dolnych, łatwo dowiemy się gdzie jest dokładnie bo wszyscy mieszkańcy oborników dostali ulotki z ofertą pracy!Musimy zlikwidowac tą fabrykę!BRACIA!!! DO ATAKUUUU!!!
Mam już pistolet na wodę i spadochron z reklamówki z Tesco. ALe tu qrde nie ma w żadnym kościele odpustu coby petardy kupić

. Muszę iść na czarny rynek, może coś tam dostanę. Dziś wieczorem zajmę się również werbunkeim do naszej organizacji.
Sława, bojownicy o wolność i czystość krwi!
ps. Mam taką sugestię, żeby nie nazywać się braćmi, bo tak robią ci goci na naszym "zaprzyjaźnionym" forum. poszukajmy innego określenia.
Proponuję: Wujowie

płatki śniadaniowe? błeee.. nie cierpie tego, już żarcie dla kota jest lepsze(nie wspominając o samym kocie

)
BRACIA!!!Z pewnością wszyscy myśleliście że płatko-problem zakończył się dla wszystkich kilkomia wielkimi zdaniami, tak?Otóż nie, mamy już na koncie 8 fabrryk lewych płatków, w naszych lochach trzymamy prawą(a może lewą) rękę głównego pomysłodawcy zniszczenia Polskiego narodu! Jak na razie nie chce nam powiedziec kto owym pomysłodawcą jest, jesteśmy w fazie karmienia więźnia płatkami prawdy. Tymczasem nasi naukowcy opracowali system wyjmowania kartoników-morderców bez otwierania paczek!jest to jeden z największych sukcesów naszej organizacji. Nasz wywiad dowiedział się również, że w sprawę lewych płatków są niektórzy Polscy księża, na razie jednak nie wiemy którzy. Mam nadzieję, że coraz więcej ludzi zauważy ten problem i będzie chciało walczyc z Żydami i komuchami jako członkowie OWZŻPZ!!!