09-19-2005, 08:06 PM
09-19-2005, 08:17 PM
BUC z kurewsko długą ksywą napisał(a):żal mi was...Nam ciebie też, ziom. Widać też, że nie słuchasz The Offspring od czasów Conspiracy Of One, które faktycznie jest kijowe. Ale płytki od Americany wstecz, to kapitalna muza.
09-19-2005, 08:22 PM
Offspring to pozerzy bo sprzedali więcej nuiż 10000 płyt. Za to emowi geje to super prawdziwy hardcore 

09-19-2005, 08:24 PM
Tomash napisał(a):Offspring to pozerzy bo sprzedali więcej nuiż 10000 płyt. Za to emowi geje to super prawdziwy hardcoreHehe, to jest to wkurwiające myślenie tru-panków-wrogów sytemu

09-20-2005, 03:20 PM
Tomash napisał(a):Za to emowi geje to super prawdziwy hardcore
FUCK MEH - I'M EMO!!!!

09-20-2005, 05:11 PM
weście sie śmieszni chłopcy pogadajcie w zakładce jakiegoś popu z trzynastoletnimi fankami green day'a, i nie pierdolcie mi textów o emowym geju, to o czym wy mówicie to jest prawdziwe pozerstwo! kurwa hardcore/punk?! zjeby i komercja w nagłówku powinno pisać, pierdolone szmaty... mam nadzieje że obczaicie tą jebaną różnice bo narazie to ja i moi kumple to brechtają już drugi dzień... pozdro... było miło, w sumie jak w kabarecie, życze muzgów, nara...
09-20-2005, 05:38 PM
A ja brechtam z Twojej nieznajomosci podstaw ortografii..
I nie bluzgaj tak, bo dostaniesz po uszach..
I nie bluzgaj tak, bo dostaniesz po uszach..

09-20-2005, 08:02 PM
mariusz.wokewellbeforedow napisał(a):weście sie śmieszni chłopcy pogadajcie w zakładce jakiegoś popu z trzynastoletnimi fankami green day'a, i nie pierdolcie mi textów o emowym geju, to o czym wy mówicie to jest prawdziwe pozerstwo! czosnek hardcore/punk?! zjeby i komercja w nagłówku powinno pisać, pierdolone szmaty... mam nadzieje że obczaicie tą jebaną różnice bo narazie to ja i moi kumple to brechtają już drugi dzień... pozdro... było miło, w sumie jak w kabarecie, życze muzgów, nara...
jak na trv znawce hc to glupis niemozebnie...
09-20-2005, 08:43 PM
mariusz.wokewellbeforedow napisał(a):weście sie śmieszni chłopcy pogadajcie w zakładce jakiegoś popu z trzynastoletnimi fankami green day'a, i nie pierdolcie mi textów o emowym geju, to o czym wy mówicie to jest prawdziwe pozerstwo! czosnek hardcore/punk?! zjeby i komercja w nagłówku powinno pisać, pierdolone szmaty... mam nadzieje że obczaicie tą jebaną różnice bo narazie to ja i moi kumple to brechtają już drugi dzień... pozdro... było miło, w sumie jak w kabarecie, życze muzgów, nara...
My również życzymy ci wielu, wielu mUzgów!!
09-30-2005, 09:00 AM
Głównie Systemu, dawniej Linkinów, POD.Obecnie przerzuciłem się na Papa Roach.Jeśli o metal chodzi to nieśmiertlene Metallica i Iron Maiden.Oprocz tego Green Day,Incubus i inne
09-30-2005, 09:56 AM
^Uwaga. Antychryst na forum.
09-30-2005, 10:36 AM
Caleb napisał(a):Głównie Systemu, dawniej Linkinów, POD.Obecnie przerzuciłem się na Papa Roach.Jeśli o metal chodzi to nieśmiertlene Metallica i Iron Maiden.Oprocz tego Green Day,Incubus i inneProsiłbym o wymienianie jedynie zespołów z zakresu punk/hc - zgodnie z tematyką działu.
n/t
Ostatnie co odkryłem, to dzięki Acridowi Guernica Y Luno. Poza tym jakoś ostatnio marnie z poznawaniem dla mnie nowych punkowych zespołów.
09-30-2005, 12:32 PM
oni nieco przesadzaja z dlugoscia nazw plyt...no bo "wszystkie sztandary....." 

09-30-2005, 12:53 PM
Hehehe, tu masz rację. Nie wiem skąd to się wzięło, ale w sumie mało ważne - muzyka jest dobra.
10-09-2005, 08:11 PM
Nie bede pisal nowego tematu o tym zespole bo pewnie nie ma sensu, ale polecam:
http://guernicayluno.ir.pl/
Zespol, który w latach 90-tych powalił na kolana całą scenę hc/punk w Polsce i nie tylko. Zespol bezkompromisowym, który przeciwstawiał się wszelkim schematom wyznaczonym przez tą scenę, przez tych wszystkich ludzi.
Guernica Y Luno rzadzi. Nazwy plyt rowniez.
http://guernicayluno.ir.pl/
Zespol, który w latach 90-tych powalił na kolana całą scenę hc/punk w Polsce i nie tylko. Zespol bezkompromisowym, który przeciwstawiał się wszelkim schematom wyznaczonym przez tą scenę, przez tych wszystkich ludzi.
Guernica Y Luno rzadzi. Nazwy plyt rowniez.