Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: [poszukuję] Sklepy z fajnymi ciuszkami w Częstochowie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
aVe... czy zna ktoś może jakieś sklepy z fajnymi i w miare tanimi bluzami zespołów, sweterkami wojskowymi, spodniami typu Omen, albo Aderlass, koszulkami, i przede wszystkim ze skórzanymi i skóropodobnymi płaszczami i kurtkami?? znam kilka (np. Iguana, Dupa) ale tam jest głownie muza i kilka koszulek...
A gdzie są te sklepy,które wymieniłeś?
Question
hehe w czestochowie przeciez same sklepy z swietymi obrazkami i innym shitem sa Big Grin
1.Jakie Kurwa obrazki?? Chodzi Ci o te jebane Dewocjonalia (wolę to określać jako genitalia)?? ten syf jest systematycznie usuwany... niech se Klechy nie myślą że będą kurwa miejsce zajmowały... a poza tym takie coś znajduje się tylko w okolicach Ciasnej dziury... tzn. Jasnej Góry...

2.a te sklepy znajdują się: Iguana- na placu Jacka (tochyba ul Woły Dwernickiego albo okolice); DUPA-w tych małych sklepikach przed "Sezamem" (na ul. Jagiellońskiej)
hehe bylam tam wiele lat temu i to sobie najlepiej zapamietalam.wogole to mam same urazy z tego miejsca.ale dobrze slyszec ze ktos cos z tym zalosnym syfem robi.bo miejsce wydaje sie swietsze od watykanu. powodzenia w oczyszczaniu miasta ! Big Grin
Laughing jebać Rydzyka i tych innych dementorów pierdolonych... kurwa jestem wierzący, ale kurwa nienawidzę Klechów... a w szczególności Radia Maryja 666Mhz... Czarny Didżej Rydzyk wkurwia mnie swoim zachowaniem... kurwa niech sobie ma to radio... i tak na jego fanklub składają się osiemdziesięcioletnie lasencje... chuj mu z tego radia... ale niech kurwa tam se piepszy o Bogu, a nie kurwa o polityce i o tym jaki to Metal jest satanistyczny... nawet proboszcz mojej parafi ma koszulke z napisem "Iron Maiden" i "Armia"... koleś jest spoko, i przyznaje się do słuchania metalu oraz niechęci do Rydzyka... kurwa uwolnie Częstochowe od jebanych klechów... kurwa tylko mojego proboszcza oszczędze bo jest spoko koleś...
eddie napisał(a):Laughing jebać Rydzyka i tych innych dementorów pierdolonych... kurwa jestem wierzący, ale kurwa nienawidzę Klechów... a w szczególności Radia Maryja 666Mhz... Czarny Didżej Rydzyk wkurwia mnie swoim zachowaniem... kurwa niech sobie ma to radio... i tak na jego fanklub składają się osiemdziesięcioletnie lasencje... chuj mu z tego radia... ale niech kurwa tam se piepszy o Bogu, a nie kurwa o polityce i o tym jaki to Metal jest satanistyczny... nawet proboszcz mojej parafi ma koszulke z napisem "Iron Maiden" i "Armia"... koleś jest spoko, i przyznaje się do słuchania metalu oraz niechęci do Rydzyka... kurwa uwolnie Częstochowe od jebanych klechów... kurwa tylko mojego proboszcza oszczędze bo jest spoko koleś...

Widać, że nie tylko ja jestem niezadowolona z miasta w którym mieszkam.
Przy okazji,mieszkam blisko sezamu i nie znam zadnego takiego sklepu.
To nawet ja wiem gdzie jest DUPA, a byłęm tam zaledwie 2 razy i znalzałem bez problemu. A jestem z Wrocławia.
No ja niestety nie wiem.
Sad
Wydajnie mi się jak byś zapytał jakiegoś metala w okolicach Sezamu to by Ci wytumaczył gdzie to jest. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Dupa to sklep kolesia który jest podobny do Ozzy'ego Osbourna... w tej samej alejce, w której jest bar Miś... wystarczy że spytasz jakiegoś kolesia gdzie jest sklep muzyczny... to rzut kamieniem od sezamu...
Aha,to o to chodzi.Dzięki.
Big Grin