Ten film wymiata! bardzo mi się podobał. w sumie to chyba najlepszy film jaki widziałem! totalna masakra! Ulubiona scena? Armageddon [ Ci co widzieli film wiedzą o co mi chodzi 8) !
Taak... film genialny

(Nawet mam oryginalny na DVD

)
Ta super film najleprza to chyba ta modlitwa

. I STANIEMY SIĘ PASTERZAMI NA TWOJA PANIE CHWAŁE.......

Ano modlitwa wymiata

Świetny był też ten dziadek. 6 pistoletów - to jest to

Ten film nie jest świetny - ten film jest GENIALNY !!!
Właśnie go obejrzałam, jestem pod wrażeniem !!! Cholera, muszę to jeszcze raz obejrzeć !!!
"Mój lśniący miecz i ma ręka sprawują sąd. Dokonam zemsty na mych wrogach. I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą! O Panie! Posadź mnie po prawicy swojej i zalicz mnie w poczet swoich świętych".
a nie mowilem

film genialny...,zajebiste sa sceny z funny gayem

zwlaszcza jak zaklada maske przed akcja i wyglada jak ciasteczkowy potwor

to i ja dorzuce troche pochwal bo film faktycznie jest genialny swietna obsada scena armagedonu wymiata najlepsza role odegral Willem Dafoe, moja ulubiona scena jest jak bracia na linie wpadaja do biura i wyzynaja rosyjska mafie
pozdro

Hehehe... chciałabym tak na przekór wszystkim i się doczepić, ale tak się składa, że film mi się bardzo podobał

. Rzeczywiście, ta scena co wpadają do mafii na linie wymiata. A potem modlitwa nad poległymi wrogami

. Szkoda, że już niewiele z tego pamiętam

musze jeszcze raz obejrzec

widzialem dawno temu, ale film mnie powalil na kolana...jest swietny, oryginalny, a irlandzki akcent podczas modlitwy brzmi niesamowicie

scena z lina wymiata!
a jak dla mnie film ten to typowa przecietna amerkanska produkcja pokroju Jurassic Park...
Ale ja jestem pojebany wiec nie zwracajcie na mnie uwagi

najlepsza scena jak strzelił w tego kota co po nim została taka plama na ścianie. heheheh usmiałem się do nieprzytomności.

film wymiaaaataaaa

a jest w sumie (chyba) dosc malo znany...
aha - jeszcze detektyw - pedalek z jego sposobami dochodzenia i...inteligencja

postac swietna (bo swietny pomysl i aktor)...
Hmm, co do Świętych z Bostonu, to film ten dołączył do grona moich ulubionych już po pierwszych minutach

. Świetna reżyseria, jednak nie spotkałem się z jakąkolwiek informacją o innych filmach Troya Duffy'ego. Wiem tylko że w planach druga część "Świętych". Aha, spotkałem się dość niepochlebną recenzją tego filmu na jednej ze stron o filmach. Mianowicie, wynikało z niej że film nie dość ze epatuje bezsensowna przemocą i krucjata braci ocieka bezsensem i nawet faszyzmem. Co sądzicie o takim podejściu?
ten film jest wyjebisty. nic dodac nic ująć