Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Święci z Bostonu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Ten film wymiata! bardzo mi się podobał. w sumie to chyba najlepszy film jaki widziałem! totalna masakra! Ulubiona scena? Armageddon [ Ci co widzieli film wiedzą o co mi chodzi 8) !
Taak... film genialny Big Grin (Nawet mam oryginalny na DVD Wink)
Ta super film najleprza to chyba ta modlitwa Wink . I STANIEMY SIĘ PASTERZAMI NA TWOJA PANIE CHWAŁE....... Angry
Ano modlitwa wymiata Angry Świetny był też ten dziadek. 6 pistoletów - to jest to Angry Angry
Ten film nie jest świetny - ten film jest GENIALNY !!!
Właśnie go obejrzałam, jestem pod wrażeniem !!! Cholera, muszę to jeszcze raz obejrzeć !!!

"Mój lśniący miecz i ma ręka sprawują sąd. Dokonam zemsty na mych wrogach. I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą! O Panie! Posadź mnie po prawicy swojej i zalicz mnie w poczet swoich świętych".
a nie mowilem Angry
film genialny...,zajebiste sa sceny z funny gayem Smile zwlaszcza jak zaklada maske przed akcja i wyglada jak ciasteczkowy potwor Smile
to i ja dorzuce troche pochwal bo film faktycznie jest genialny swietna obsada scena armagedonu wymiata najlepsza role odegral Willem Dafoe, moja ulubiona scena jest jak bracia na linie wpadaja do biura i wyzynaja rosyjska mafie
pozdro Wink
Hehehe... chciałabym tak na przekór wszystkim i się doczepić, ale tak się składa, że film mi się bardzo podobał Big Grin. Rzeczywiście, ta scena co wpadają do mafii na linie wymiata. A potem modlitwa nad poległymi wrogami Big Grin. Szkoda, że już niewiele z tego pamiętam Tongue
musze jeszcze raz obejrzec Big Grin widzialem dawno temu, ale film mnie powalil na kolana...jest swietny, oryginalny, a irlandzki akcent podczas modlitwy brzmi niesamowicie Smile scena z lina wymiata!
a jak dla mnie film ten to typowa przecietna amerkanska produkcja pokroju Jurassic Park...
Laughing Laughing

Ale ja jestem pojebany wiec nie zwracajcie na mnie uwagi Evil or Very Mad
najlepsza scena jak strzelił w tego kota co po nim została taka plama na ścianie. heheheh usmiałem się do nieprzytomności.
Laughing Laughing Laughing film wymiaaaataaaa Smile a jest w sumie (chyba) dosc malo znany...

aha - jeszcze detektyw - pedalek z jego sposobami dochodzenia i...inteligencja Smile postac swietna (bo swietny pomysl i aktor)...
Hmm, co do Świętych z Bostonu, to film ten dołączył do grona moich ulubionych już po pierwszych minutach Big Grin. Świetna reżyseria, jednak nie spotkałem się z jakąkolwiek informacją o innych filmach Troya Duffy'ego. Wiem tylko że w planach druga część "Świętych". Aha, spotkałem się dość niepochlebną recenzją tego filmu na jednej ze stron o filmach. Mianowicie, wynikało z niej że film nie dość ze epatuje bezsensowna przemocą i krucjata braci ocieka bezsensem i nawet faszyzmem. Co sądzicie o takim podejściu?
ten film jest wyjebisty. nic dodac nic ująć
Stron: 1 2