Oglądaliście ten film? Mi osobiście się bardzo podobał, może nie był doskonale zrealizowany, ale podobała mi się treść. Ulubiony moment? hmm, ostatnia akcja z pseudo ojcem na spluwy

Cholera... mi to do gustu nie przypadło... dobrze, że oglądałam w domu, bo co jakiś czas wychodziłam do kuchni po coś do pica ... i jedzenia

a mi sie bardzo podobał!! swietny!! matrix wysiada przy tym.
Mi się po porstu przejadły filmy o tej tematyce ;]
Ja myślę, że nie ma wiele filmów o tej tematyce... A ten film jest naprawdę dobry. dla mnie porównywalny do matrixa.
Ten film po prostu wymiata...oglądałem go 4 razy (a może i pięc ale niepamiętam) i uważam że jest wyrąbany w czosnek :!:
Stawiam na równi z matrixem bo Equilibrium ma większe przesłanie...
Fajne ciuchy mieli w ty filmie

. A reszta oczywiście jeden wielki majstersztyk :!:
Heh rozsmieszyl mnie troche jeden moment w tym filmie, mianowicie w koncowce koles zostaje z jednym kolesiem i maja sie ciachac, mysle sobie ze bedzie jakis dobry fight a tu trzask i nasz bohater go pocial w 3 sekundy

dobry zdecydowanie dobry film no nie wiem czy lepszy od matrixa..zalezy od ktorej czesci

ale jak dla mnie warty obejzenia
Oglądałem ten film 2-3 razy i wgnótł mnie lekutko w ziemmie, ciekawy pomysł, fajna fabuła i do tego dobre efekty, dla przykładu dodam że na każdej części matrixsa spałem jak niedźwiedź, dla mnie matrix miał w swej trylogii 5, może 6 fajnych scen i nic więcej
2 razy widziałam.
Szmatrix chowaj się.
Niezłe, naprawdę niezłe, zwłaszcza "walki na pistolety". Świetna pierwsza scena jak główny bohater wchodzi do ciemnego pokoju.

Przeciętne filmidło akcji... przez cały czas koleś naparza stojących wokół niego strażników "klamką" od swojego pistoletu. Fabuła także niczym nie zaskakuje. 4/10

Jak dla mnie film, ze nakrecony, ale za to z dobra fabula. Po takim fimie musisz chwile posiedziec i pomyslec 'hmm a co by bylo gdyby faktycznie..'.