Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kasabian
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Słucham ich od niedawna, ale muzyka od razu mnie zaciekawiła. W sumie trudno mi sprecyzować jaki to gatunek (zawsze mam z tym problem), ale panowie stosują tu połączenie elektroniki z graniem gitarowym. Ich debiutancka płyta o niezbyt wyszukanym tytule "Kasabian" ma w sobie coś. Szczególnie poleciłbym utwór "Running Battle", a jako singiel promowany jest teraz "Club Foot".
Dla mnie zespół ciekawy.
sciagnalem ten shit i jest zajebisty, dzieki
ja słyszałem jeden kawałek(nazwy nie pomnę, pamiętam tylko jakieś szczury i karaluchy w teledysku) ale ich muzyka jest spoko. Czasem przyda sie taki odpoczynek od metalowego napierdalania i posłuchanie czegoś spokojniejszego 8)
No Kasabian jest zajeboza.Szczegolnie piosenka Cutt of Smile
nie znacie przypadkiem jakiejs stronki skad mozna sciagnac pare ich piosenek??
Nie znam. "Cutt off" rzeczywiście świetne, ale ja najbardziej lubię "Club foot", "I.D", "Lost Souls Forever", "Running Battle", "Ovary Stripe", "Test Transmission"... A z resztą co ja piszę, cała płyta rządzi ;].
Niech ktoś napisze jaki jest tytuł tej piosenki w której na teledysku są te szczury i karaluchy? Please, napiszcie jej tytuł Smile Pozdrawiam 8)
Mówiąc szczerze nic mi to nie mówi, nie kojarzę takiego teledysku.

A skoro odkopałaś/eś temat to napiszę, że singiel zapowiadający nowy krążek ("Empire") trochę słaby, coś czuję, że całość nie będzie lepsza...
Kamael, słuchaj, jakiś gość wyżej napisał o tym teledysku, ale nie pamiętał nazwy tej piosenki. Może ktoś wie jaki jest jej tytuł? Prosze o odpowiedź po raz kolejny.

PS: Wiem ze odkopałem umarlaka Tongue
Trzeba dojść do tego drogą dedukcji, o ile pamiętam singlami były "Club Foot" i "Lost Souls Forever", nie pamiętam czy coś jeszcze - możliwe, że "Cutt Off". Tak więc musiał to być teledysk do któregoś z tych kawałków.