01-30-2005, 01:49 AM
01-30-2005, 11:24 PM
ABM to jest to! Sam uprawiam ten rodzaj sztuki
może kiedyś wrzuce pare kawałków na serwer, oczywiście gdy będe w 88% przekonany, że są wystarczająco tró 

01-31-2005, 07:11 AM
...
Czy mi sie wydaje czy te polmozgi z pierwszej strony traktowali ABM jako 'normalna' muzyke?
Kurwa mac... sama nazwa jest smiechowa.
Czy mi sie wydaje czy te polmozgi z pierwszej strony traktowali ABM jako 'normalna' muzyke?
Kurwa mac... sama nazwa jest smiechowa.
01-31-2005, 08:08 AM
ja już tylko czekam na acoustic death metal 

01-31-2005, 05:44 PM
Dechri napisał(a):ja już tylko czekam na acoustic death metalKoles odpowiedzialny za The Great Satanic Sex Monster mial jakis projekt.
01-31-2005, 09:28 PM
cholera to musi być polewne
publikował gdziś te negrania?

01-31-2005, 09:38 PM
Dechri napisał(a):cholera to musi być polewneNie wiempublikował gdziś te negrania?
Najlepiej po prostu z nim porozmawiac
Ostatnio go widzialem pod nickiem "Rafał" na forum metalheart.pl
Ale racja - polewne i to mocno.
Anonymous
02-04-2005, 03:44 PM
Szatan napisał(a):wcześniej mówiłeś że w.w. zespół ten gra ABMDechri napisał(a):ja już tylko czekam na acoustic death metalKoles odpowiedzialny za The Great Satanic Sex Monster mial jakis projekt.

ZOMO
02-04-2005, 10:35 PM
Czytaj uwaznie
Jest odpowiedzialny za TGSSM, co nie oznacza, ze zajmuje sie tylko tym. Robi tez mase innych rzeczy.
Jest odpowiedzialny za TGSSM, co nie oznacza, ze zajmuje sie tylko tym. Robi tez mase innych rzeczy.
Anonymous
03-01-2005, 09:16 PM
O cholera. Znowu rozmawia o mnie sam Szatan :D
03-02-2005, 01:09 PM
Hej szukam ludzi do zespołu akustik gajndkorowego
moge grać na gitarze i tamburynie!!!
potrzebny pianista obojarz i cymbalkarz wokalem bedzie moj 4 letni kuzyn
moge grać na gitarze i tamburynie!!!
potrzebny pianista obojarz i cymbalkarz wokalem bedzie moj 4 letni kuzyn
03-02-2005, 08:05 PM
ABM to przeżytek! Niniejszym oświadczam wszem i wobec nadejście nowego, ultra tró, jeszcze bardziej mrocznego i klimatycznego :
AdBM
Możliwe, że ta nazwa jest trochę niejasna (a nawet mroczna!) więc pozwolę sobie na jej rozwinięcie : Acoustic Distortion Black Metal
. Czyli mówiąc po polskiemu blak metal grany na akustyku przesterowanym komputerowo
8)
Czyż to nie zachwycające?? Wspaniałe? Genialnie? Tró? Inicjatorem tegoż gatunku sztuki jest kapela Blasphemous Doctrine którą założyłem i tworzę ja i tylko JA!
Więcej szczegółów wkrótce...

03-02-2005, 08:17 PM
Tailgunner napisał(a):ABM to przeżytek! Niniejszym oświadczam wszem i wobec nadejście nowego, ultra tró, jeszcze bardziej mrocznego i klimatycznego :Taaa..masz takie tró instrumentarium.. Gitara bez kilku strun![]()
AdBM
![]()
Możliwe, że ta nazwa jest trochę niejasna (a nawet mroczna!) więc pozwolę sobie na jej rozwinięcie : Acoustic Distortion Black Metal
. Czyli mówiąc po polskiemu blak metal grany na akustyku przesterowanym komputerowo
8)
![]()
![]()
![]()
Czyż to nie zachwycające?? Wspaniałe? Genialnie? Tró? Inicjatorem tegoż gatunku sztuki jest kapela Blasphemous Doctrine którą założyłem i tworzę ja i tylko JA!
Więcej szczegółów wkrótce...

03-02-2005, 08:22 PM
Cicho siedź! Psujesz całą mroczną atmosfere jaką wytwożyłem wokół mojego zespołu....... 

03-02-2005, 08:25 PM
strona się nie otwiera:/