Tomash napisał(a):ja uważam że głoś Marca kompletnie nie pasuje do głosu Tarji, i ich "duety" brzmią nieco groteskowo, i sztucznie.
To pewnie dlatego ze kolo ma spedalony wokal.
kurde jak ty tych gejów rozpoznajesz? chyba czesto musiałeś ich słyszeć w domu

Marco ma spedalony wokal ?!! W tym miejscu bym cię nawyzywał, bo zasłużyłeś z różnych stron, ale postanowiłem nie bluzgać zbytnio. A Marco głos ma zajebisty i mocny - po prostu nie znasz go jako wokalisty. Słyszałeś pewno tylko "I wish I had an angel" na swojej ulubionej vivie i kurwa myślisz cieciu że na tej podstawie mozesz na niego (niesłusznie zresztą) jechać. Potężne "KWA" dla ciebie i oszołomów twego posranego pokroju ...
ostatni Tarot zabija. szkoda, ze nie robi tego doslownie Marco w najtfiszu
Ooo Kel'Thuz ! Już nie pamiętam kiedy mogłem się z tobą zgodzić

Dla mnie Nightwish jest jak najbardziej ok, ale fakt - Tarot bije go na łeb. I nie tylko ten ostatni - wcześniejsze dokonania też są cacy. Cholernie lubię na przykład "Live Hard, Die Hard" (polecam ściągnąć avi z oficjalnej - Marco jeszcze bez brody i swojego Warwicka ^_- Interko gitarowe w tym kawałku jak dla mnie rządzi - ma to "coś" !).
Szkoda tylko że nie wybili się zbytnio poza Finlandię ...
ja widziałem i słyszałem tylko "Pyre Of Gods" i musze przyznać że dużo lepiej to wychodzi niż Nightwish...
Marco powinien zająć się bardziej Tarot bo to co robi w tym zespole bije Nightwish
Tarot powstał na początku lat 80-tych jako twór Marco i Zacharego. Mimo że Hietala udziela się również w innych zespołach, Tarot jest tym numer 1. I dobrze ... Facet może przynajmniej w pełni pokazać na co go stać ...
Dechri napisał(a):hellyeah 
masz zbyt gejowski nick, zeby uzywac takich zwrotow, rysiu
ahhh ty wrażliwy wojowniku z kielc

taka szkoda ze cie nie wzieli do II etapu

tam byś dopiero pokazał co to znaczy gejowy nick ozbajmiaąc wszystkim swoje aryjskie pochodzenie

Eeee nie mówicie chyba że ten "Rolandacapela" to Kel'Thuz ?!
Dechri napisał(a):tam byś dopiero pokazał co to znaczy gejowy nick ozbajmiaąc wszystkim swoje aryjskie pochodzenie 
to najbardziej antylogiczne zdanie, jakie dane bylo mi przeczytac przez ostatnie lata... Jestes moim idolem - mod co nie potrafi formulowac zdan! Bijesz nawet gosci z metalheart i vox malignum, co zreszta nie dziwne, w koncu marnujesz sie w gimnazjum dla uposledzonych bekartow paragwajskich. Dawaj dalej!
panowie i panie! Halo! Nie słyszał nikt powiedzenia, że na temat gustów się nie dyskutuje. Jedni wolą techno, inni Hip-hop, a jeszcze inni wolą Nightwisha, Tarota lub inne kapele metalowe. Ja uwielbiam kolesia Marco co pyka na basie. Dla mnie kolo ma swój styl i nie przeszkadza mu krytyka innych. LUzak/
Jak dla mnie powinno być takich więcej.
Jeśli chcecie skomentować moją wypowiedź to dwa razy mi się zastanowić zamiast pisać gupoty o waszym guście...
Pozdrawiam gorąco, buziaczki ,przytulaczki itp, itd. ciao bambino.
-------------------------------
Filiżanka bez herbatki/kawki to tak jak facet bez jaj

Braltim napisał(a):panowie i panie! Halo! Nie słyszał nikt powiedzenia, że na temat gustów się nie dyskutuje. Jedni wolą techno, inni Hip-hop, a jeszcze inni wolą Nightwisha, Tarota lub inne kapele metalowe. Ja uwielbiam kolesia Marco co pyka na basie. Dla mnie kolo ma swój styl i nie przeszkadza mu krytyka innych. LUzak/
Jak dla mnie powinno być takich więcej.
Jeśli chcecie skomentować moją wypowiedź to dwa razy mi się zastanowić zamiast pisać gupoty o waszym guście...
Pozdrawiam gorąco, buziaczki ,przytulaczki itp, itd. ciao bambino.
Nad czym Ty się tutaj kurwa rozwodzisz filozoficzny pomiocie? Wszyscy mają w dupalu co Ty uwielbiasz, a większość nawet w jelicie cienkim. Skoro lubisz kolesia, co lubi krytykę, to będę Ci dawkował co jakiś czas nieco krytyki - ale tej lepszej - niekonstruktywnej.
Odcinek 1: Pierdol się kmiocie!