Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: sylwester i to co w duszy gra.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cytat:Jak chcesz mozemy to przedyskutować zamiast bawić się na forum.
Straszny twardziel z Ciebie Laughing
A Ty jeżeli chcesz podyskutować, to najpierw naucz się poprawnie pisać! (nie mówie że ja nie robie błędów, ale niektóre Twoje błędy to poprostu masakra)
Em.. Co prawda nie znam sie na punku i go nie slucham ale.. Czy Sex Pistols spiewajac 'no future' nie chodzilo przypadkiem o to iz nie ma przyszlosci dla mlodziezy= cos trza z tym zrobic?
co do tych palców to tyle ci wchodzi. A co do błędów to ciota z ciebie dlatego nie będe więcej prowadził z toba konwersacji bo nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych. Jeżlei ktoś bedzie chciał popisac na jakiś mądry lub chociarz ciekawy temat to niech da znać niż wysłuchuje takich cepół jak ty panie od odwróconych pentagramów i kxiążek z wszystkimi wyjasnieniami punk itp. Mistrzu brawo za myślenie!
Super za chwile w Polsce sie młodziez "Naszej" muzyki podzieli na wiecej grup punk metal i skin pojda w inna strone kazdy bedzie nienawidzil kazdego i skonczy sie ze dresy zostana... Powiem wam jedno wszyscy PIERDOLICIE bez sensu i znow odeszliscie od tematu jedynie dzemik bez sensu mowi... i czemu znow jakis Palant czepil sie ze Punk zdechl Kurw* jak masz klopoty emocjonalne to nie wiem zalatw to jakos ! Kur** ja sie do twojej subkultury nie przywalam...zamiast mowic takie chore teksty to idz za stodole i strzel sobie w tyl glowy moze byc ?

Karaluch uspokoj sie juz czlowieku zlosc urodzie szkodzi Big Grin Pogodzcie sie i bedzie dobrze i wrocmy do tematu............
Cytat:DeZeRtEr napisal

Super za chwile w Polsce sie młodziez "Naszej" muzyki podzieli na wiecej grup punk metal i skin pojda w inna strone kazdy bedzie nienawidzil kazdego i skonczy sie ze dresy zostana...
i bardzo dobrze chlopak mowi ! jak tak dalej pojdzie to pozabijamy sie... :/ ehh
Karaluch internetowy napisał(a):żeś napisał Big Grin ale mONdry jesteś Big Grin co do tych dywaników teoria Froida mówi że jeżeli ktoś o tym dużo pisze to znaczy że ma z tym problemy... masz problemy z punkami czy z samym sobą?

a wyjatek jedynie potwierdza zasade -_-"
Ty Xkljdfl cośtam nie czepiaj się moich słów to nie będzie teamtu do kłutni :p
Stron: 1 2