Czy ktoś już w to grał? Niee?
No to żałuj, żałuj, nie wiesz co tracisz:]
Polecam tą gre wszystkim (szczególnie pewnemu administratorowi

)
No ale o muzyke mi chodzi... Jest po prsotu genialna, podchodzi pod klimaty wymienionych w nazwie grupy gatunkow muzycznych. Można stac w miejscu i tylko sluchac switnej muzyki, jesli nie lubisz gier, a lubisz taka muzyke, to zagraj chociaz dla niej

Balthor napisał(a):Polecam tą gre wszystkim (szczególnie pewnemu administratorowi
)
Heh, czy przypadkowo nie chodzi Ci o mnie? W kazdym razie gralem 8)
pozdrawiam
N.
nie mialem jeszcze okazji... Fajna ta gra? lepsza od jedynki ktora mi sie nie podobała?
Przyznam bez bicia,że w jedynke nie grałem, ale sądze że jest lepsza (opinia mojego kumpla).
Gierka miła, przyjemna, czasem można ise przestraszyc

mkay...najlepsza jest gta san andreas tak przy okazji jak o grach mowa

Balthor napisał(a):No ale o muzyke mi chodzi... Jest po prsotu genialna, podchodzi pod klimaty wymienionych w nazwie grupy gatunkow muzycznych. Można stac w miejscu i tylko sluchac switnej muzyki, jesli nie lubisz gier, a lubisz taka muzyke, to zagraj chociaz dla niej 
Nawet nie trzeba grac, muzyka jest w mp3, wiec i poza gra mozna sobie puscic
Aeroth napisał(a):nie mialem jeszcze okazji... Fajna ta gra? lepsza od jedynki ktora mi sie nie podobała?
Chodzi o Vampire: The Masquerade - Redemption? Bloodlines jest inne. Dla jednych lepsze (np. dla mne), dla innych pewnie gorsze. Po prostu wiekszy nacisk jest polozony na gadanie a mniejszy na walke. Redemption zapamietalem jako rzeznie z elementami rpg.
I klimat bloodlines wydaje mi sie lepszy, chociaz moze mowie tak tylko dlatego, ze w redemption gralem dawno i juz wrazenia ulecialy.
No ale w mp3 to nie ten sam efekt ;p
A w grze... wchodzisz do klubu i slyszysz taka muze.. nawet nie wiesz ile ja tam przetanczylem

zaczyna mi sie ta gra podobać. jutro wypytam o nią.
Idź do kiosku zwanego Torrent... ^^ tam na pewno maja za przystępną cene

szybciej się nagra od kogoś

Kumpel z zespołu chyba ma.
hm.. no prawda szybciej ^^
jeszcze raz mowie warto

teraz troche mnie boli, bo te mp3 sluchane w winampie... to nic ze tak powiem, wolalbym to uslyszec w grze, a tak za pozno ^^
ja tam wolę Redemption

. Jakoś bardziej widzi mi się wampir latający z mieczem i zębami niż z giwerą i tańczący w klubie dyskotekowym

. I muzyka z pierwszej częśći (szczególnie tej w mrocznych wiekach) była baaardzo milutka

. W tej nowoczesnej już mniej, ale też trzyma klimat. Bloodlines mi nie pójdzie za cholerę, ale widziałam jak ktoś gra.. całkiem fajne, i muzyka też
Vampire The Masquerade - Redemption jest wspaniałe! Bloodlines to przy tym nic...
Także pod względem muzyki.
blood lines, zieffs, cain jako taksówkarz ROTFL

muza średniawa, masa błędów... itp itd jednak zostaję przy starych dobrych erpegach