Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najdurniejszy tekst piosenki rockowej ( i nietylko :P )
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Tuomasss napisał(a):Jesteś złośliwa Frustra Big Grin
<śpiewa>

"Już za dzień matura, za goooooodzinę..."
ja mam do niej jeszcze 2,5h Tongue

Anonymous

Valhalla napisał(a):
Tuomasss napisał(a):"Już za dzień matura, za goooooodzinę..."
ja mam do niej jeszcze 2,5h Tongue
no to powodzenia Big Grin
a teraz to już raczej: jak Ci poszło ?
To będzoe offtop, ale skoro pytasz Big Grin: ja jestem zadowolony: ustny polski 85% Big Grin
Tuomasss napisał(a):To będzoe offtop, ale skoro pytasz Big Grin: ja jestem zadowolony: ustny polski 85% Big Grin

gratulacje Surprised
Hyhy, ja nieskromnie powiem:
Jezyk polski -> 100%
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Valhalla napisał(a):Hyhy, ja nieskromnie powiem:
Jezyk polski -> 100%
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

no to gratulacje Big Grin
Jezyk polski -> 100%

to tak sie da? <lol> poczekajcie na mate, tutaj bedzie pogrom Big Grin Big Grin Big Grin
Jeśli ją w ogóle zdają...
qsiarz napisał(a):
Jezyk polski -> 100%

to tak sie da? <lol>

Nom.. mój kumpel też tak miał...
Życzę powodzenia ;]
U mnie w klasie póki co 6 osób miło komplet z polaka i póki co wszyscy też zdali. Ciekawe jak to na tle całej szkoły wypadnie bo jesteśmy pierwsi.

PS. ja nie zdaję maty to sie nie matrwię Big Grin A znajomi którzy zdają to niezłe mózgi są wioęc nie sądzę żeby mieli jakieś problemy.

Gott, ale offtop Big Grin
zrobie jeszcze wiekszy Tongue
Tez nie zdaje matmy Tongue
u mnie na 29 osob, 11 malo max z polaka, w tym 3 moje przyjaciolki Tongue
offtopować Wam się zachciewa? Big Grin nie, rozumiem matura, stresy, wyniki Tongue Mam nadziję, że z bitwy wyjdziecie wszyscy zwycięsko... ja mam jeszcze przed sobą trochę wolności... Big Grin
Najgłupszy text jaki słyszałem był do punkowej piosenki, która znalazł mój brat w Internecie. A leciało to tak:

Ch...j dupa ku...a ci...a
(tak 4x)

i refrenik:
Przejebane
Przejebane
Przejebane
Big Grin
^^ To żaden punk, a kvltowa horda 100TVarzy grzybiarzy, utwór zwie się "Mały obrazek", a kto nie widział ich na żywo, to wiele stracił Big Grin tak, btw, to serio jest świetna kapela...

www.100tvg.prv.pl
Stron: 1 2 3 4 5 6