Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Czy literatura fantasy bezpośrednio łączy się z gothickiem?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio dowiedziałam się że czytam literaturke fanatastyczną tylko dlatego że słucham gotyku i to do mnie pasuje.
Moim zdaniem troche to chore, a wy co myślicie?
:?
nie tak trochę... to jest bardzo chore, ale dyskutowania o tym specjalnie nie wymaga Confusedhock:
metalka_justek napisał(a):Ostatnio dowiedziałam się że czytam literaturke fanatastyczną tylko dlatego że słucham gotyku i to do mnie pasuje. :?
Buehehe... dobre, dobre... ;D
Ech... stereotypy...stereotypy...stereotypy...
Pandora napisał(a):Ech... stereotypy...stereotypy...stereotypy...

...aha aha aha aha.............co za żenada... :?
Ludzie są śmieszni. Tworzą jakieś nie pokryte historie, a potem opowiadają wszystkim do okoła. I dziwić się, że takei bzdury wychodzą.

Ja się dowiaduje np. różnych rzeczy, przykładowo: to że słuchamy metalu, rocka etc. czyni nas bardziej poddatnymi na zostanie potencjalnymi satanistami.
Zaiste żałosne.
i tu sie z priscą zgadzam. wszyscy myślą że jak metal to tylko satanista, a tym czasem to większość słuchających hh (przynjamniej w moim otoczeniu) nie wierzą w Boga. :?
O kurwa, co za temat !
BUAHAHAHAHAAHAHHAHAHA !
Hehe, mój brat opowiadał, że jest jedyną osobą słuchając metalu w swojej klasie i jak dostał 5 z religii, to wszystkim szczeny do podłogi opadły Smile