Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jeszcze raz o bluznierczych sadystach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
No zajebiście.Zespół gra pogański black ale bierze na warsztat utwory takich zespołów jak Mayhem czy Gorgoroth 8)
Ej no Alsvartr czepiasz sie Tongue, zniszczysz im dzieciństwo!.... khie, khie, khie
No i czy ktoś mnie uświadomi co to "Pagan black metal"?
Pagan black to black w którym twórcy przekazują treści związane z pogaństwem Confusedhock:
do tego sam doszedlem... tylko tyle? same tresci? buuu Tongue to moze jeszcze antychristian pagan black metal -_-" zawsze black bedzie mi sie kojarzyl z antychrzescijanstwem... nie wiem czemu nawet ^^
Może nie same treści ale tacy ludzie zazwyczaj wyznają religię pogańską, przekazują ją w tekstach i muzyce.A black metal musi się kojarzyć z antychrześcijaństwem i satanizmem, bo przekazuje takie treści Confusedhock:
niach niach niach, czyli nie jestem taki głupi jak myślałem! Big Grin ^^
Hm... może czas będzie posłuchać tej hybrydy....
Ja chce więcej takich wywiadów!!! Dzięki nim czuję się lepiej bo wiem, że są więksi kretyni niż ja. Big Grin Tylko ta ortografia mnie trochę dobija. Ciężko było miejscami zrozumieć o co biega. Korekta jednak by się przydała i bez tych byków texty kolesi są EXTREMALNIE głupie...

Anonymous

kurwa
ileż tam nagromadzenia słowa trueeee

true to oni są ale gramatic true Big Grin
hehehe zajebisty wywiad
oby on był robiony z jajem bo jeśli na serio ktoś takie pierdolety pisze w wyaidzie to kolejny dowód na to że wsiurom powinni nie dawać gitar i dostępu do intetu
pozer tu, true tam, black metal zniszczy nas

nie no mogli się wypowiedzieć normalnie, pisac tylko o muzyce
ale zbyt mocno chcą podkreślić to jacy są prawdziwi a reszta to syf, i niestety wychodzą na ciuli
hegemon88 napisał(a):2 nasze utwory i covery Prawdziwego Mayhem, Prawdziwego Gorgoroth i Carpathian Forest takie jak Under the Pagan Megalith, Pure Fucking Armageddon czy też Chainsaw gutsfuck...) tak więc jest to ponad 50 minut siarczystego Pagan Black Metalu wprost z Opola

są centralnie siarczystymi PRAWIDZIWYMI Smile pagan black pokemonami bez szkoły

a przez twoje ekstremalne błędy hegemonie bez szkoły nie dałem rady doczytać wywiadu do końca ale nie żałuję na prawdę Smile
Dechri napisał(a):a przez twoje ekstremalne błędy hegemonie bez szkoły nie dałem rady doczytać wywiadu do końca ale nie żałuję na prawdę Smile

Pisalem juz w tym w watku - Bledy ort. nie sa moje tylko kolesi z tego zespolu, a nadeslanych odpowiedzi nie poprawilem zeby bylo bardziej true.
w takim razie oni są jeszcze chyba w gimnazjum i wychodzą im TRUE pały na półtrocze, i nie zasłaniaj ich ideologią bo gadają takie pierdoły jak wróżki parkingowe pod supermarketem
Cesarzyk napisał(a):Sam to zrobiłeś h8fulu? Gudi gudi i nic nie wspomnę że byłeś moderatorem na forum duskforest Big Grin
hehe schlebia mi, że splendor za ten znakomity zart spada na mnie, ale to napawde nie ja. poza tym hegemon tez był w schyłkowym okresie tego forum moderem, wiec admin nadajacy statusy musiałby sie skumać jeśli bylibyśmy te sama osoba
Nie czytalem do konca, pierwsze slowo jakie rzucilo mi sie w oczy to "zespul" - po tym podziekowalem dalszego czytania Smile
Padlo tu jeszcze stwierdzenie "Prawdziwego Mayhem" - od kiedy do kiedy jest ten "Prawdziwy" Mayhem? Wiem, wiem nie jestem trÓÓ bo nie wiem, nie bawie sie w "Prawdziwosc" kapeli. Jesli kapela gra dobrze to gra dobrze, a po kiego okreslac ja mianem trÓÓ czy nieTRÓÓ. Jesli Chimera nie jest zaliczana do trÓÓ Mayhem to ja chrzanie podzialki - Chimera jest zajebista i mam w dupie co mi teraz trÓÓ powiedza Tongue
s4tyr napisał(a):Nie czytalem do konca, pierwsze slowo jakie rzucilo mi sie w oczy to "zespul" - po tym podziekowalem dalszego czytania Smile
Padlo tu jeszcze stwierdzenie "Prawdziwego Mayhem" - od kiedy do kiedy jest ten "Prawdziwy" Mayhem? Wiem, wiem nie jestem trÓÓ bo nie wiem, nie bawie sie w "Prawdziwosc" kapeli. Jesli kapela gra dobrze to gra dobrze, a po kiego okreslac ja mianem trÓÓ czy nieTRÓÓ. Jesli Chimera nie jest zaliczana do trÓÓ Mayhem to ja chrzanie podzialki - Chimera jest zajebista i mam w dupie co mi teraz trÓÓ powiedza Tongue
Nie pozostaje mi nic innego jak postawić Ci browa Smile
Balthor napisał(a):black bedzie mi sie kojarzyl z antychrzescijanstwem... nie wiem czemu nawet ^^

chrzescijanstwo trzeba tepic, tak samo jak nacjonalizm i inne podobne mu skrzywienia
Stron: 1 2 3 4