12-30-2004, 08:22 PM
12-30-2004, 08:53 PM
Ej no Alsvartr czepiasz sie
, zniszczysz im dzieciństwo!.... khie, khie, khie
No i czy ktoś mnie uświadomi co to "Pagan black metal"?

No i czy ktoś mnie uświadomi co to "Pagan black metal"?
12-31-2004, 09:41 AM
Pagan black to black w którym twórcy przekazują treści związane z pogaństwem
hock:

12-31-2004, 10:28 AM
do tego sam doszedlem... tylko tyle? same tresci? buuu
to moze jeszcze antychristian pagan black metal -_-" zawsze black bedzie mi sie kojarzyl z antychrzescijanstwem... nie wiem czemu nawet ^^

12-31-2004, 12:03 PM
Może nie same treści ale tacy ludzie zazwyczaj wyznają religię pogańską, przekazują ją w tekstach i muzyce.A black metal musi się kojarzyć z antychrześcijaństwem i satanizmem, bo przekazuje takie treści
hock:

12-31-2004, 02:15 PM
niach niach niach, czyli nie jestem taki głupi jak myślałem!
^^
Hm... może czas będzie posłuchać tej hybrydy....

Hm... może czas będzie posłuchać tej hybrydy....
01-02-2005, 06:07 PM
Ja chce więcej takich wywiadów!!! Dzięki nim czuję się lepiej bo wiem, że są więksi kretyni niż ja.
Tylko ta ortografia mnie trochę dobija. Ciężko było miejscami zrozumieć o co biega. Korekta jednak by się przydała i bez tych byków texty kolesi są EXTREMALNIE głupie...

Anonymous
01-05-2005, 12:17 AM
kurwa
ileż tam nagromadzenia słowa trueeee
true to oni są ale gramatic true
hehehe zajebisty wywiad
oby on był robiony z jajem bo jeśli na serio ktoś takie pierdolety pisze w wyaidzie to kolejny dowód na to że wsiurom powinni nie dawać gitar i dostępu do intetu
pozer tu, true tam, black metal zniszczy nas
nie no mogli się wypowiedzieć normalnie, pisac tylko o muzyce
ale zbyt mocno chcą podkreślić to jacy są prawdziwi a reszta to syf, i niestety wychodzą na ciuli
ileż tam nagromadzenia słowa trueeee
true to oni są ale gramatic true

hehehe zajebisty wywiad
oby on był robiony z jajem bo jeśli na serio ktoś takie pierdolety pisze w wyaidzie to kolejny dowód na to że wsiurom powinni nie dawać gitar i dostępu do intetu
pozer tu, true tam, black metal zniszczy nas
nie no mogli się wypowiedzieć normalnie, pisac tylko o muzyce
ale zbyt mocno chcą podkreślić to jacy są prawdziwi a reszta to syf, i niestety wychodzą na ciuli
01-14-2005, 05:48 PM
hegemon88 napisał(a):2 nasze utwory i covery Prawdziwego Mayhem, Prawdziwego Gorgoroth i Carpathian Forest takie jak Under the Pagan Megalith, Pure Fucking Armageddon czy też Chainsaw gutsfuck...) tak więc jest to ponad 50 minut siarczystego Pagan Black Metalu wprost z Opola
są centralnie siarczystymi PRAWIDZIWYMI

a przez twoje ekstremalne błędy hegemonie bez szkoły nie dałem rady doczytać wywiadu do końca ale nie żałuję na prawdę

01-14-2005, 09:27 PM
Dechri napisał(a):a przez twoje ekstremalne błędy hegemonie bez szkoły nie dałem rady doczytać wywiadu do końca ale nie żałuję na prawdę
Pisalem juz w tym w watku - Bledy ort. nie sa moje tylko kolesi z tego zespolu, a nadeslanych odpowiedzi nie poprawilem zeby bylo bardziej true.
01-14-2005, 09:57 PM
w takim razie oni są jeszcze chyba w gimnazjum i wychodzą im TRUE pały na półtrocze, i nie zasłaniaj ich ideologią bo gadają takie pierdoły jak wróżki parkingowe pod supermarketem
02-16-2005, 01:47 AM
Cesarzyk napisał(a):Sam to zrobiłeś h8fulu? Gudi gudi i nic nie wspomnę że byłeś moderatorem na forum duskforesthehe schlebia mi, że splendor za ten znakomity zart spada na mnie, ale to napawde nie ja. poza tym hegemon tez był w schyłkowym okresie tego forum moderem, wiec admin nadajacy statusy musiałby sie skumać jeśli bylibyśmy te sama osoba
02-16-2005, 04:02 PM
Nie czytalem do konca, pierwsze slowo jakie rzucilo mi sie w oczy to "zespul" - po tym podziekowalem dalszego czytania 
Padlo tu jeszcze stwierdzenie "Prawdziwego Mayhem" - od kiedy do kiedy jest ten "Prawdziwy" Mayhem? Wiem, wiem nie jestem trÓÓ bo nie wiem, nie bawie sie w "Prawdziwosc" kapeli. Jesli kapela gra dobrze to gra dobrze, a po kiego okreslac ja mianem trÓÓ czy nieTRÓÓ. Jesli Chimera nie jest zaliczana do trÓÓ Mayhem to ja chrzanie podzialki - Chimera jest zajebista i mam w dupie co mi teraz trÓÓ powiedza

Padlo tu jeszcze stwierdzenie "Prawdziwego Mayhem" - od kiedy do kiedy jest ten "Prawdziwy" Mayhem? Wiem, wiem nie jestem trÓÓ bo nie wiem, nie bawie sie w "Prawdziwosc" kapeli. Jesli kapela gra dobrze to gra dobrze, a po kiego okreslac ja mianem trÓÓ czy nieTRÓÓ. Jesli Chimera nie jest zaliczana do trÓÓ Mayhem to ja chrzanie podzialki - Chimera jest zajebista i mam w dupie co mi teraz trÓÓ powiedza

02-16-2005, 05:08 PM
s4tyr napisał(a):Nie czytalem do konca, pierwsze slowo jakie rzucilo mi sie w oczy to "zespul" - po tym podziekowalem dalszego czytaniaNie pozostaje mi nic innego jak postawić Ci browa

02-17-2005, 04:07 PM
Balthor napisał(a):black bedzie mi sie kojarzyl z antychrzescijanstwem... nie wiem czemu nawet ^^
chrzescijanstwo trzeba tepic, tak samo jak nacjonalizm i inne podobne mu skrzywienia