Muzyka dobra tak samo jak strona zepsolu

Szanuje ich za oddanie Necrowizardowi i Mnie.
Jesli wam sie podoba, polecam sprawdzic jeszcze demowke "Blasphemous Acoustic Propaganda" polskiego The Great Satanic Sex Monster. Niestety jest to vndergrovndovy vberkvlt i cholernie ciezko to znalezc. W kazdym razie tworca tej muzyki siedzi chyba na forum metalheart.pl pod nickiem Sathar lub Rafał.
No tak, ile tzreba się namęczyć aby takie coś powstało Ile piekielnego potu trzeba stracić, ile trzeba umieć aby tak zagrać ?
Każdy posiadający gitarę i kompa może takie coś zrobić, a i jeszcze mikrofon
A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
DeMoN.|. napisał(a):A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
Prawie tak samo, jak w 90% BM
Nic nie wiesz szatanie, jak mowisz takie brednie. Myslalem zes spoko gosc, bo pedalstwa kredek nie lubisz. Widze ze chyba sie pomylilem.
ZOMO
Szatan napisał(a):DeMoN.|. napisał(a):A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
niecałkiem...
DeMoN.|. napisał(a):Szatan napisał(a):DeMoN.|. napisał(a):A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
niecałkiem...
No tak. Bo troche dluzsze kawalki.
Oj Szatanie, Szatanie, glupoty tu propagujesz.
podpisuje się pod tym co napisał kolega LCF
Coz, moje to zdanie.
ABM to jedno wielke nasmiewanie sie z BM. I tu jest odpowiedz... Dlaczego kiepskie, dlaczego wiekszosc identyczna? Poniewaz taki jest black
Black metal jako muzyka jest kiepski. Jako ideologia swietny, jesli satanizm. Dziekuje.
ZOMO
Glupoty gadasz. Dziekuje.
ZOMO
Impaled Northern Moonforest = pospolita kupa
ekhm......."Grim And Frostbitten Moongoats Of The North" to mi się nie tyle co 'podobrało' ile opierdoliło moją twarz w uśmiech. bo to jest poprostu śmieszne

van napisał(a):ekhm......."Grim And Frostbitten Moongoats Of The North" to mi się nie tyle co 'podobrało' ile opierdoliło moją twarz w uśmiech. bo to jest poprostu śmieszne 
I takie byc powinno.
Jak dla mnie to ich najlepszy kawałek to
Nocturnal Cauldrons Aflame Amidst The Northern Hellwitch's Perpetual Blasphemy 
Fajny gitarowy początek ;]