Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Burzum <-> Mayhem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Z Tego co ja wiem to Varg wysyłał Euronymousowi pogrózki... a sam Euro pod koniec życia się ukrywał. Więc nie wiem gdzie ta obawa Varga o własne życie.
Morte napisał(a):Z Tego co ja wiem to Varg wysyłał Euronymousowi pogrózki... a sam Euro pod koniec życia się ukrywał. Więc nie wiem gdzie ta obawa Varga o własne życie.
przeciez jak juz wyzej napisalem - opieram swoja wiedze na relacji Varga z burzum.org i szczerze powiedziawszy sam zastanawiam sie ile w tym wszystkim prawdy
Ja pierdziele czy trzeba być naprawdę wielkim intelektualistą żeby zrozumieć że morderca zawsze będzie starał się przedstawić fakty w korzystny dla siebie sposób Mad
Tomash napisał(a):Ja pierdziele czy trzeba być naprawdę wielkim intelektualistą żeby zrozumieć że morderca zawsze będzie starał się przedstawić fakty w korzystny dla siebie sposób Mad
no nie watpie ze z punktu widzenia Euro wygladalo to troche inaczej Big GrinBig Grin
Ja szczerze powiem ze nie przepadam ani za Mayhem ani za Burzum, jak dla mnie obydwie kapele sa takie sobie :)

Zeby nie bylo ze slucham diskopolo :P
To co lubie to:
Tsjuder, Setherial, Dark Funeral, i jeszcze wiele :)
ja tam nie jestem po stronie Mayhem ani Burzum bo obydwie kapele lubie ... chociarz bardziej mroczny wg. mnie jest mayhem Laughing
Niechce nikogo urazić, ale Varg normalny nie jest.A takie dochodzenie do tego co było między nim a Euro jest bezsensowne, bo to wie tylko Varg a Euro zabrał tajemnice do grobu.
Ps.Słyszałem że Varg siedzi za podpalanie kościołów,wie ktoś coś na ten temat?
Tjaaa... Wpisz sobie w wyszukiwarce black circle, ew. organizacja black circle... Pewnie znajdziesz tam jakieś informacje...
A ja wolę Burzum. Ciekawe czy ktoś mnie zajebie na ulicy, jak kupię sobie koszulkę z Vargiem?
...bardzo ciekawe...
zajebie
vougar napisał(a):A ja wolę Burzum. Ciekawe czy ktoś mnie zajebie na ulicy, jak kupię sobie koszulkę z Vargiem?
Ja bym przede wszystkim wyśmiał taką ciotę, która słucha takich gówien i jeszcze się z tym obnosi
największą bekę mam jak pytam zagorzałych fanów co w ogóle oznacza słowo burzum, ale żeby to wiedzieć trzeba trochę poczytać
Ja wiem! Ja wiem! To z wiedźmina!!!
z wiedźmina? nie pamiętam tego. pamiętam wersję z sillmarionu
Stron: 1 2 3 4 5 6