Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nowe odkrycia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
witam ... zakładam ten temat bo uwarzam że nie potrzeba dla każdego mniej znanego zespołu zakładać osobnego tematu bo czasem kończu sie to kilkoma odpowiedziami i koniec ( najlepszy przykład Big Grin http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=4280 ... a więc piszcie wasze nowe odkrycia ... oczywiście w klimacie działu ...
Pisałem już o Steel Attacku, który po wydaniu 3 dobrych powermetalowych płyt (porządne granie, nie dla wielbicieli Stratovariusów e.t.c.) skręcił w stronę 'niby thrashowego' grania,które jest bardzo niby, w związku z czym najnowszy album jest z dupy, ale wcześniej grali fpytnie. Polecam obadać na metal-archives stronke o nich.
Obczaj Nazgul, mon.. Ten z Polski..
Zakk_Wylde napisał(a):uwarzam
Tongue Tongue Tongue
Dżemik napisał(a):Obczaj Nazgul, mon.. Ten z Polski..

Ten od "Thrashers From Hell" ?
Tajest! Smile
Fajna muza. Thrashers From Hell to mega hit. Szkoda ,ze juz nie istnieja.
Ramone napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):uwarzam
Tongue Tongue Tongue
kurwa Big Grin a tak sie staram pisać po polsku Big Grin Laughing Laughing Laughing
Ambivalent napisał(a):Fajna muza. Thrashers From Hell to mega hit. Szkoda ,ze juz nie istnieja.

Kto powiedzial ze nie istnieja? Raczej zawiesili dzialanosc na pewien czas.
PAGAN's MIND i COMMUNIC.

Oba to progresywne bandy jednak każdy z nich podchodzi w inny spsób do tego zagadnienia. O COMMUNIC już pisałem, więc lookajta tutaj -> http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=4380. A co do PAGAN's MIND - całkiem rozbudowana i mocno naklawiszowana muzyka, wywadząca się bezprośrednio z powerowej sceny. Troszke klimatów jakby wokoło-SF.
Patyk napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Fajna muza. Thrashers From Hell to mega hit. Szkoda ,ze juz nie istnieja.

Ja to mowie z racji tego ,ze ich znam .Zreszta jeden z nich nawet sie udziela na tym forum Tongue
Ambivalent napisał(a):
Patyk napisał(a):

Ja to mowie z racji tego ,ze ich znam .Zreszta jeden z nich nawet sie udziela na tym forum Tongue

Z ciekawosci zapytam: jaka ma ksywa na tym forum?
Patyk napisał(a):
Ambivalent napisał(a):
Patyk napisał(a):

Z ciekawosci zapytam: jaka ma ksywa na tym forum?

Zgaduj Tongue
Ambivalent napisał(a):Zgaduj Tongue
Dance of Death ?? Question Tongue
Ramone napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Zgaduj Tongue
Dance of Death ?? Question Tongue

Nie inaczej ! Tongue
Stron: 1 2