Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Okładki na CD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam problem ze znalezieniem okładki na CD płyty Love Metal zespołu HIM. Może znacie jakąś stronę z której mógłbym tę okładkę ściągnąć? A może znacie jakieś ciekawe strony z okładkami Question
Piszcie :!:
A może pożycz sobie od kogoś oryginalną płytę i zeskanuj lub skseruj?
A może po prostu wpisz tytuł w jakas dobrą wyszukiwarkę, np. http://www.google.pl , co?
No właśnie w tym problem że szukałem tej okładki i jakoś nie mogę jej znależć (albo znajduję jakąś dziwną chyba z jakiegoś wydania głupiego). A płytki to chyba nikt ze znajomych nie ma. Sad
Thanks Pandora. Mam juz 8) przod jeszcze tyl i bedzie ok
Tyłu to juz raczej w necie nie znajdziesz...
Ewentualnie jesli sie nie wie gdzie szukac danej okladki to zawsze mozna sprobowac jakiejs wyszukiwarki z mozliwoscia szukania grafiki, na przyklad www.google.pl (mowie tak na przyszlosc, bo to co podaj varduum jest akurat dobrej jakosci, wiec okladki do love metal dalej szukac nie trzeba)
varduum napisał(a):a tak w ogole to zacznij sluchac lepszej muzy (mowie tak bo to badz co badz METALOWE forum)
Nie zebym sie czepial, ale dlaczego w takim razie sklep do ktorego nalezy to forum nazywa sie Rock Metal Shop?
varduum napisał(a):a tak w ogole to zacznij sluchac lepszej muzy (mowie tak bo to badz co badz METALOWE forum)

Wielkie dzieki za linki no ale sorry Big Grin ta wypowiedzią to mnie trochę rozwaliłeś. No może HIM to nie jest metal ale coś tam rockowo pogrywają.A tak wogóle to lubię HIM ibędę go słuchał Laughing
wiec him to rock? Big Grin
taki powolny, nietypowy i w większości delikatny rock.
A nie lepiej kupić płytę? Kserowanie okładek... kojarzy mi się to z piractwem.
Cytat:Kserowanie okładek... kojarzy mi się to z piractwem
Dobrze Ci się kojarzy Laughing
Ale tutaj oczywiście nikt nie popiera piractwa Wink