04-18-2006, 08:10 AM
05-06-2006, 01:07 PM
Krzychun napisał(a):Spoko,chociarz tez wolałbym nowy LP.
Heh no nie wiem czy będzie ale i tak dzieki twemu
Avatarowi poslucham sobie dzis SBS 8)
08-14-2007, 09:34 PM
[youtube]http://youtube.com/watch?v=D_pbftZLA_s[/youtube]
Official Trailer for Heaven & Hell Live DVD/CD
Official Trailer for Heaven & Hell Live DVD/CD
08-15-2007, 02:48 AM
nice
i ROTFL
Jakoś tak dawno nie interesowłem się, co słychać u Sabatów.
No i moje spostrzerzenia po tym promo:
- Ronnie powinien raczej zgolić zgolić swoje "bujne" włoski (wysokie czółko, ponoć oznaka inteligencji - ale moim skromnym zdaniem, wygląda teraz jak karykatura samego siebie z lepszych lat);
- cały ten utwór jest świetną zrzynką z najlepszych lat ajron mejden;
- przynajmniej jeden jedyny Iommi z swim gibsonem sg wygląda tak jak zawsze wyglądał i tak jak Iommi powinien wyglądać (pomimo starczych okularków)

Jakoś tak dawno nie interesowłem się, co słychać u Sabatów.
No i moje spostrzerzenia po tym promo:
- Ronnie powinien raczej zgolić zgolić swoje "bujne" włoski (wysokie czółko, ponoć oznaka inteligencji - ale moim skromnym zdaniem, wygląda teraz jak karykatura samego siebie z lepszych lat);
- cały ten utwór jest świetną zrzynką z najlepszych lat ajron mejden;
- przynajmniej jeden jedyny Iommi z swim gibsonem sg wygląda tak jak zawsze wyglądał i tak jak Iommi powinien wyglądać (pomimo starczych okularków)

08-15-2007, 08:14 AM
Cytat:przynajmniej jeden jedyny Iommi z swim gibsonem sg wygląda tak jak zawsze wyglądał i tak jak Iommi powinien wyglądać (pomimo starczych okularków)Tylko nie wiem, dlaczego w pierwszym kawałku jest biały :/ [Gibson]
09-03-2007, 01:25 PM
Nosferatu napisał(a):- cały ten utwór jest świetną zrzynką z najlepszych lat ajron mejden;
tylko że jak ten utwór powstał, to Ajroni najlepsze lata mieli jeszcze przed sobą

10-21-2011, 01:35 PM
http://www.wordburn.com/news/black-sabba...owu-razem/
Myślicie, że w końcu uda im się jeszcze raz stanąć na jednej scenie?
Myślicie, że w końcu uda im się jeszcze raz stanąć na jednej scenie?