Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Bicie rekordu w ilości osób na forum w tym samym czasie :)))
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Co wam do cholery przeszkadzał mój avatar Question To chyba wolny kraj, a taki duży miałem tylko z jednego powodu te forum nie chce przyjąć avatara z kompa Sad
To nam przeszkadzał, że przesuwał całe forum o jakieś 20 cm w prawo. Tak poza tym to nic. Tongue

Mnie też nie chce przyjąć avatara z kompa Evil or Very Mad Dużo osób już się na to skarżyło, jak widać bez skutku.
dlatego wlasnie wrzucilem av na server ;] i po klopocie Laughing trzeba umiec sobie w zyciu radzic Angry 8)
Czekajcie na mnie, bede chwilke po 21!!! Big Grin Big Grin Big Grin
Ciekawe po wejściu ilu osób nie będzie można się dostać na forum... Big Grin
No i gdzie ci ludzie?!
no i jak fajnie było..Wink??? juz po wszystkim czy następny zlot osób bijących rekord...?? widać nieumiecie sie zorganizować... cóz...Wink
Siedzałem na forum o 21 do 21.20 coś i tylko 9 osób licząc mnie Evil or Very Mad
Ja tez siedziałam i wydaje mi sie, ze było nawet mniej ludzi niż zwykle wieczorem. No, cóż koledzy, zawaliliśmy.
Hehe, ja wogóle o tym zapomniałem Laughing Pozatym nie było mnie w domu :/ ale z tego co widze to i moja obecność w niczym by nie pomogła, więc nie ma czego żałować Wink
no... każdy teraz może tak powiedzieć i mamy to kilkadziesiąt osób Wink
to może teraz konkurs na największy avatar Angry
Koledze sympatycznemu Fireballowi się widzę troche nudzi ale możesz założyć sobie kilkadziesiąt kont otworzyć kilkadziesiąt razy forum i się zalogować może poskutkuje Smile przynajmniej będziesz zadowolony
8) Big Grin Big Grin Surprised Surprised
Yeah!!!!!!!!!!!!! Pobiliśmy właśnie rekord!!! 22 osoby!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
o nawet bym nie zauwazyla Tongue
Stron: 1 2 3