Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: MZ. 412
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ciekaw jestem czy ktoś zna, jeśli tak to co sądzi o ich twórczości. Dla mnie w dziedzinie muzyki którą tworzą są w czołówce. Może obok BTN... Najciekawsze dokonania to "In Nomine...) i NBS.

Czekam na spostrzeżenia.
nigdy mi sie nie udalo niz z nich uslyszec ale wydaje sie ciekawe z tego co czytalam .
Hethell napisał(a):nigdy mi sie nie udalo niz z nich uslyszec ale wydaje sie ciekawe z tego co czytalam .

Wydawnictwa trochę trudne do dostania ale nie niedostępne. Szczególnie "In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi", kupilem gdzieś za 35 PLN.
Raz je widzialam w katalogu wysylkowym Mystic Arta a w normalnej sprzedarzy nigdy.szkoda Sad
Hethell napisał(a):Raz je widzialam w katalogu wysylkowym Mystic Arta a w normalnej sprzedarzy nigdy.szkoda :(

Odradzam korzystanie z katalogów wysyłkowych czegoś takiego jak Mystic Art bo oni tam mają także podobno Devil Doll, szkoda że nakład dawno się wyczerpał i płyty w obiegu wtórnym kosztują sumy trzycyfrowe ;). Zdecydowanie szybciej i taniej byłoby zamówić od dystrybutora z Cold Meat Industry ale najtaniej byłoby poczekać na allegro, może coś się trafi.

Ostatecznie można powymieniać się mp3 ale cicho sza bo to nielegalne ;) :shock:
Jak sie szukac nie umie to i sie nie znajdzie. Macie tu bo mi was szkoda:
http://www.serpent.istore.pl/sklep,879,8...-36-0.html
49 PLN to nie jest cena która jestem w stanie zapłacić za takie wydawnictwa. :)
a wlasciwie co oni muzycznie prezentuja? jakis ambient czy bardziej black?
Właściwie to jest to industrial przesiąknięty treściami satanistycznymi, siejącymi Chaos i zniszczenie (w zasadzie, ponieważ w utworach MZ nie pojawiają się teksty tak jak w tradycyjnych utworach tylko deklamacje, często gdzieś w tle muzyki). Na pewno nie uświadczysz tam gitar, perkusji ani tradycyjnego rytmu. Jest to industrial bardziej zbliżony do noise niż do tej łagodnej że się tak wyrażę, postaci.
sami muzycy nazywają to Black Industrialem
Moja ulubiona kapela. Rządzą nieprzeciętnie. Wcale nie tak ciezko jest dostac materiał, tylko trzeba dobrze szukać, a cena 45zł wcale nie jest wygorowana. Moj ulubiony materiał: Burning The Temple of God. Album bardzo zroznicpwany. Miazdzy psychike i wgniata w siedzenie. Wszystkim ludziom z porytym beretem polecam.
Aesthetic Meat Front lepsze. Nagrywają odgłosy mięsa i krwi.
ja z projektow Nordvargra najbardziej lubie Folkstrom. mniej ambientu wiecej noise'u Big Grin
mz troche nuda ale za duzo nie sluchalem - moze i sa plyty lepsze...